Prałat Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Puste, ajk puste, ale te wydechy sa jakąś tam kombinacją. Popatrzcie na dolny kolektor - przebarwienie jest niby na krótkim odcinku (też mi wielkie odkrycie, co?) bo dalej jest osłona. Górna rura - cała przebarwiona, ale ona jakby nie miała osłony. Wniosek - jesli u góry nie ma osłony, to przebarwienie jest zupełnie normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Przede wszystkim gorny wydech pozbawiony jest oslony. Poza tym IMHO, ten sprzet byl katowany na bank. Samo wyprucie wydechow nie spowoduje powstania takowych kolorkow na rurkach. Wiem, bo sam 5 sezonow ujezdzalem moja Prince z wyprutymi.Pozostawienie piecyka na ssaniu przez dluzszy czas skutkuje tylko przebarwieniem na kolektorze, a nie na calym odcinku. PSCo ciekawe, zauwazylem pewna prawidlowosc - wieeeeeeeeeeele sprzetow z gebelsowni posiada owe przebarwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 No tez to zauważyłem. tak dają w palnik po tych autobahnach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmm Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 widziałem już kilka 650 Dragów z przepalonymi, odbarwionymi rurami wydechu choć wcale nie były katowane. Dla tego modelu to normalna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Jezdze po Londynie od roku i nie moge powiedziec ze bardzo swiruja. Slyszy sie o nocnych wyscigach, ale w dzien jest w miare normalnie. Wiekszosc ulic ma ograniczenie do 30mph, czyli jedzie sie 40-45. Na dluzszych prostych 50-55. Nie ma sie jak rozbujac, bo ruch przez caly dzien duzy, no i na biale vany trzeba uwazac.W weekendy ludzie jezdza spotkac sie do Leatherhead i przejechac wzdluz North Downs (piekne okolicznosci przyrody tuz obok Londynu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ale to co Ci pisalem, jezdza malo ale jak odpala sprzeta to daju mu z buta i dlatego takie sa sytuacje. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi