Skocz do zawartości

Czy to prawda że jeśli ktoś jest zbyt mały tzn wzrost to mogą nie dać zezwolenia na egzamin na kat A

aina
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda, nie prawda, ale jak nogami nie siegasz asfaltu to jak chcesz zdac prawko ???

Moja polowica zdawala na A, a poniewaz jest niewysokiego wzrostu, ale wielkiej duszy, :flesje: to gdy stanela na swiatlach, zanim stopa dotknela asfaltu to moto na tyle sie polozylo na nia ze nie zdarzyla go podniesc i ...... gleba :biggrin:

A kurs robila na obnizanym moto, na ktorym nie mogla zdawac egzaminu :D :biggrin:

Egzaminator powiedzial tylko ... trudno i 650 zeta poszlo w pizdu !!!!!!!!!!!! :)

ISRA: 27062
SREU: 614

Prawda, nie prawda, ale jak nogami nie siegasz asfaltu to jak chcesz zdac prawko ???

Moja polowica zdawala na A, a poniewaz jest niewysokiego wzrostu, ale wielkiej duszy, :) to gdy stanela na swiatlach, zanim stopa dotknela asfaltu to moto na tyle sie polozylo na nia ze nie zdarzyla go podniesc i ...... gleba :D

A kurs robila na obnizanym moto, na ktorym nie mogla zdawac egzaminu :biggrin: :flesje:

Egzaminator powiedzial tylko ... trudno i 650 zeta poszlo w pizdu !!!!!!!!!!!! :crossy:

wiesz co ja się dosiadałam na rebel i w nim dosięgam nogami ale nie wiem jak wysoki motor daja prz zdawaniu :biggrin: a stojąc na jednej nodze raczej powinnen utrzymać ehhhhh wszyscy pocieszaja żę małe jest piękne ale za to ile ma problemów jak mi nie pozwoli egzaminator zdawać to go pobije :cool: albo go przejade ;)

Edytowane przez aina

Spróbuj sie dogadac aby zdawac prawko na tym sprzecie co robilas kurs. Nie wiem czy tam gdzie mieszkasz tak mozna, ale w Anglii kolesie i kolesiówki :biggrin: robia prawko na swoim sprzeciew, nie wazne czy maja kolosa czy cos malego.

Twoj sprzet i na nim bedziesz potem jezdzic a nie na sprzecie z nauki jazdy.

Proste i jasne zasady i kazdy zdaje :D

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

Spróbuj sie dogadac aby zdawac prawko na tym sprzecie co robilas kurs. Nie wiem czy tam gdzie mieszkasz tak mozna, ale w Anglii kolesie i kolesiówki :biggrin: robia prawko na swoim sprzeciew, nie wazne czy maja kolosa czy cos malego.

Twoj sprzet i na nim bedziesz potem jezdzic a nie na sprzecie z nauki jazdy.

Proste i jasne zasady i kazdy zdaje :D

muj brat zdawał teraz to nawet własnego kasku nie mógł miec a co dopiero motoru heheh :biggrin: a najleprze było to że mój brat jak zdawał to ta krótkofalówka sie zepsuła i nie słyszał instruktora i zaczoł stukać w kask ze nic nie słyszy a gość się na na niego patrzył bo myślał ze mu pokazuje żę jest debilem <hahaha> ale pużniej jordnoł się o co biega :flesje::):)

kasku nie możesz mieć swojego, bo oni dają Ci z wbudowaną słuchawką na stałe. ale coś słyszałem, że można zdawać na swoim moto, ale trzeba wcześniej to uzgodnić, poinformować tam kogo trzeba. Powinnaś iść do WORDu i spytać, czy jest taka możliwość. bezsensu byłoby, gdybyś nie mogła zdawać z powodu wzrostu, przecież są motocykle niższe, na których spokojnie możesz śmigać. A poza tym moto można obniżyć i też problemu nie ma...

Nie wiem jak to z tym kaskiem w innych miastach ale w Wawie mialam swoj wlasny kask i to bez problemu, a sluchawke jakos wepchnelam..chociaz i tak byla zbedna bo nikt nic do mnie nie powiedzial :biggrin: A co do wzrostu to nigdy przenigdy nie slyszalam zeby mala osoba nie mogla zdawac prawka na motocykl lub inne kategorie..

ps- uwazajcie na bledy ortograficzne bo az ciezko sie czyta...

pozdrawiam

Nie wiem jak to z tym kaskiem w innych miastach ale w Wawie mialam swoj wlasny kask i to bez problemu, a sluchawke jakos wepchnelam..chociaz i tak byla zbedna bo nikt nic do mnie nie powiedzial :biggrin: A co do wzrostu to nigdy przenigdy nie slyszalam zeby mala osoba nie mogla zdawac prawka na motocykl lub inne kategorie..

ps- uwazajcie na bledy ortograficzne bo az ciezko sie czyta...

pozdrawiam

A ty, dorota, uważaj na interpunkcję, bo źle się czyta bez przecinków :D

Jezeli bys jezdzila i zdwala np. a Tajfunie jak w Poznaniu to nie bylo by zadngo problemu z dosieganiem do ziemi bo to jest niski motocykl,a jezeli chodzi o przepisy to tez jeszcze czegos takiego nie slyszalam!!Co do kasku to na kursie zawsze jezdzilam w swoim,ale na egzaminie to juz daja ich!!!

Jak mnie nie dopuszczą to przejade instruktora ;) hehe a tak powarznie to na tym motorze co się zdaje to mając 150 cm wzrostu dosięgnie nogami i ile miniej więcej waży motocykl??? :icon_razz: bo jak coś to może jedna wystarczy za podpurke a jak żadne z tych to wezme sobie drabinke hehehe :icon_twisted: będę przynajmniej orginalna :D

pozdrawiam :)

Jak mnie nie dopuszczą to przejade instruktora ;) hehe a tak powarznie to na tym motorze co się zdaje to mając 150 cm wzrostu dosięgnie nogami i ile miniej więcej waży motocykl??? :) bo jak coś to może jedna wystarczy za podpurke a jak żadne z tych to wezme sobie drabinke hehehe :icon_twisted: będę przynajmniej orginalna ;)

pozdrawiam :D

ok 150 kg,pojmnosc 150ccm i Ty masz wzrostu 150cm wiec na pewno dasz rade :icon_razz:

Jak mnie nie dopuszczą to przejade instruktora ;) hehe a tak powarznie to na tym motorze co się zdaje to mając 150 cm wzrostu dosięgnie nogami i ile miniej więcej waży motocykl??? :) bo jak coś to może jedna wystarczy za podpurke a jak żadne z tych to wezme sobie drabinke hehehe :icon_razz: będę przynajmniej orginalna ;)

pozdrawiam :D

pewnie ze dosięgniesz tylko nie ruszaj za ostro ( na jednym kole ) :icon_twisted: a wiem ze to potrafisz bardzo dobrze

pewnie ze dosięgniesz tylko nie ruszaj za ostro ( na jednym kole ) :icon_twisted: a wiem ze to potrafisz bardzo dobrze

Zazdrościsz bio ty tak nie umiesz ;) :) hehehe

ok 150 kg,pojmnosc 150ccm i Ty masz wzrostu 150cm wiec na pewno dasz rade :icon_razz:

Bedzioe się równoważyło :D