Pitu Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Fajnie zmontowane, podoba mi się :icon_razz:Wyprawa do Anglii - super sprawa! Sam chciałbym się kiedyś zapuścić w taką podróż... Pozdrawiam!P.S - naprawde szkoda, że Hondzia w ten sposób skończyła swój żywot :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Fajnie zmontowane, podoba mi się :icon_razz:Wyprawa do Anglii - super sprawa! Sam chciałbym się kiedyś zapuścić w taką podróż... Pozdrawiam!P.S - naprawde szkoda, że Hondzia w ten sposób skończyła swój żywot :icon_twisted: Ale ona chyba nie skończyła swojego żywota... Tak mi się wydaje. Sprostuj zbyhu proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Filmik niezly, szczerze moiwac na gumowanie i inne triki juz patrzec nie moge (przejadlo mi sie). Muza pierwsza klasa :icon_razz: . PS. Tak sie jakos zlozylo ze ten filmik przyspieszyl moja decyzje o kupnie motocykla, i kupilem wlasnie CB 750 :icon_twisted: . Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Czolem! Owszem, CB dalej smiga. Mowie, ze wypadek mi ja odebral, bo tak w zasadzie jest. Gdyby wypadku nie bylo, moto dalej jezdziloby ze mna i mialoby juz z 75kkm :P.Na mojej SF smiga obecnie po Tarnowie Rybson13 z tego 4um :biggrin:.Dlaczego nie kupilem drugiej SF?Bo moja byla zbyt idealna :banghead:. Na kazda nastepna patrzylbym przez pryzmat tamtej i obawiam sie, ze bylbym niezadowolony. Niby to samo, a jednak co innego...Dzieki za unznanie dla filmu :biggrin:. Co do slow krytyki... Wiem, ze ten filmik jest w zasadzie kiepski. Po prostu zrobilem to dla siebie, z takich materialow, jakie mialem i wyszlo jak wyszlo :biggrin:. Dla mnie wystarczy :icon_evil:. Pozdrawiam Edytowane 29 Października 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi