Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, miałem takie moto parę lat temu. Był to rocznik 83 i raczej nie narzekałem. Z tym że koleś mi sprzedał trochę padakę. Musiałem dużo dołożyć ale ogólnie fajny moto i niezła nuta płynie z jego wydechów.

Pozdrawiam

Pamietasz może jak wygląda spr. z trwałością silnika' date=' dostępem do części,ogólnymi kosztami eksploatacji, parametrami itp. :?:[/quote']

Czolem,

Poszukaj moze tutaj, bo posiadaczy takich sprzetlow to duzo nie znajdziesz w polszcze.

http://www.bikepics.com/suzuki/grtempter/

oraz troche wyznan uzytkownika http://www.geocities.com/bikeboy_ca_2000/suzuki.html

A tak serio, to wrzuc pytanie w google'ach w jezyku ktory rozbierasz, bo chyba innej drogi nie ma.

pzdr

Jac

Przepraszam' date=' Sylwek. Błędnie myślałem, że jeśli odpowiadasz to masz coś w miarę konkretnego do powiedzenia na ten temat.

No nic, trudno... :wink:[/quote']

GR 650 miałem 10 lat i jeżdziłem nim pół roku. Więc nie mogę ci teraz powiedzieć jak jest z częściami bo mnie to nie interesuje, napisałem ci tyle ile pamiętałem.

No nie, niestety... Ale wrażenie (w naturze) zrobił tak 8O piorunujące, że może zacznę sie powoli do niego przymierzać :roll: Bo jeśli jest tak "twardy" jak wygląda...Chłodzenie powietrzem, 2 zawory = teoretycznie mniej rzeczy, które mogłyby się zepsuć

Na moich znajomych robi podobne wrażenia i już kilku też się zastanawiało nad kupnem takiego, :wink: niestety ciężko na nie trafić a jak już to ceny są przerażające np. ten w ŚM za 5300zl. :? Atrakcyjny wygląd, prosta budowa a do tego ten gang po prostu rewelacja :!: Używam go na co dzień co prawda poprzedni właściciel zabardzo nie znał się na motocyklach to teraz mam troszkę wydatków, ale cena przy zakupie była dla mnie atrakcyjna.

Pozdrawiam

• 1 rok później...
Gość janosikkk

no a ja posiadłem temptera 88' z walniętym rozrządem i miałem mały przebój z majstrem który twierdził że dorobi zawory z bmw a kutas nie umiałich wymierzyć.Stówa w plecy ;) a i tak orginały po 137zł kupiłem.