SARGON Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 ladny sprzecikgratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 No i jeszcze jedno - dostałem to moto w tak doskonałej cenie, że nie było nad czym sie specjalnie zastanawiac. A co przejadę w tym roku to moje ;)Gratulacje Tomku :wink: Ciekawe jak moja czarna 3/4 K1 wypadnie w konfrontacji nówką sztuką :wink: Czyżby zakup był ukłonem w kierunku Gixer Cup? Do zobaczenia na torze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Gratulacje Tomku :P Ciekawe jak moja czarna 3/4 K1 wypadnie w konfrontacji nówką sztuką :icon_razz: Czyżby zakup był ukłonem w kierunku Gixer Cup? Do zobaczenia na torze ;) Dzieki, dzięki :) Co do konfrontacji, to chyba byłeś szybszy niż ja na torze do tej pory :D :icon_razz: , ale zobaczymy - nowy sezon, nowe rozdanie kart :buttrock: A co do Gixer Cup to nie wykluczam .... :bigrazz: Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Misiak, jak już dotrzesz i jeśli pogoda pozwili, to obowiązkowo lecimy na Rogalin-Śrem albo Morasko-Biedrusko :( Gratulki raz jeszcze. jakieś fajne zakręty są w tej okolicy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 jakieś fajne zakręty są w tej okolicy ???? Dokładnie tak :D Z Poznania jesteś i takich rzeczy nie wiesz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 cudo.... tak btw . zarejestrowana na motorower? Wiek: 13 :banghead:W jedynym slusznym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Witka skorzystałem z resztek dzisiejszego słońca i docirałem Suzane przez kolejne 200 km :) Kreciłem silniczek już wyżej (kieruję się bardziej zaleceniami ze strony www.dynotech.p niż z instrukcji obsługi) i było fajnie :). Jak oponki i amortyzator skrętu się rozgrzały, to można było całkiem dynamicznie pojezdzić :) I dalej jestem pod wrażeniem jakosci zawieszenia i prowadzenia się tego motocykla - oby tak dalej :) Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 cudo.... tak btw . zarejestrowana na motorower? Wiek: 13 :)W jedynym slusznym kolorze. O jakości K6 750 mogłem przekonać się na żywo. Dzieło sztuki.... Gratulacje~ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Witka skorzystałem z resztek dzisiejszego słońca i docirałem Suzane przez kolejne 200 km :) To ile w sumie już nawinąłeś, zdążysz z tym przeglądem przed zimą :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 To ile w sumie już nawinąłeś, zdążysz z tym przeglądem przed zimą :) :) Niestety dopiero dwa wyjazdy, w sumie 450 km. Ale nie tracę nadziei :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 O kurrr.....a piekna maszyna. :clap: GRATULUJE, POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 witam :clap: GRATULUJE- maszyna miodek i malina :buttrock: oglądałem w salonie taką Zzuze i musieli mnie od niej siłą odciagać :crossy: , tylko że dla mnie to jak na razie za wysokie progi :D POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 piekny sprzęt , GRATULUJE:) bardzo mi się podoba ale jak to już na tym świecie bywa nie na moja kieszeń , jutro jadę po k5 tylko litra :biggrin: i cos mi się wydaje że kolega zrobił zakup pod GSXR CUP:clap: wspaniały wybór i jeszcze raz gratuluje , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Witka dziś kolejne 180 km :icon_arrow: , jeszcze 380 mi brakuje do 1000, więc są szanse :buttrock: Na kazdym wyjeździe obciążam Suzę troszke mocniej, dzis juz kilka razy lizneła 12 tys obrotów - na dwójce zaczyna iść na koło sama z siebie, trochę mnie to zdziwiło :buttrock: Trzeba juz niestety mocno uważać, bo w zacienionych łukach czasami jest mokra jezdnia. Pozdrówki Tomek Edytowane 16 Listopada 2006 przez TomekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ładniutka, że mi szczęka jeszcze wisi przy podłodze... Gratuluje i troche zazdroszczę. :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi