NaczelnyFilozof Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 gdzies kiedys w necie znalazlem wirtualna mape Ukrjak znajde to podesle link http://209.82.14.226/ua-maps/road-map/ Taka zabytkowa mapa :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 (...) witam przy okazji wszystkich jako debiutantka na forum i pozdrawiam :)Do działu powitalnia zapraszam. Biegiem :wink: kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ta jest lepsza :notworthy:http://maps.atlasua.net/aquariusua/frm_map...G=UA&DS=AtlasUA i to jej wlasnie szukalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ta jest lepsza :)http://maps.atlasua.net/aquariusua/frm_map...G=UA&DS=AtlasUA i to jej wlasnie szukalem ;)No, na tej mapce to juz mozna cos poglądać. Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ...tej, sluchajcie mam rewelacyjna wiadomosc... do wyjazdu pozostalo mniej niz 200 dni... a mianowicie tylko 199 :) pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ...tej, sluchajcie mam rewelacyjna wiadomosc... do wyjazdu pozostalo mniej niz 200 dni... a mianowicie tylko 199 :) pozdr, w to był ciężki dla mnie dzień.. a Ty go uratowałeś ! :buttrock: You made my date, mate ! cheers ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 to był ciężki dla mnie dzień.. a Ty go uratowałeś ! :biggrin: You made my date, mate ! cheers :buttrock: He he he to kiedy na randke idziecie? :) p.s. No to czas szybko leci ;) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 He he he to kiedy na randke idziecie? ;) Klaudia ...nie mierz wszystkich swoja miara... niektorzy sa hetero :) pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Panowie jeżeli stworzycie tęczową chorągiew to ja z wami nie jadę ! :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Panowie jeżeli stworzycie tęczową chorągiew to ja z wami nie jadę ! :icon_twisted:dla pewnosci bede jechal za nimi i zadnych wspolnych prysznicow! :lapad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Panowie jeżeli stworzycie tęczową chorągiew to ja z wami nie jadę ! :D...obiecujesz :icon_biggrin: :biggrin: pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 jeszcze cos o Kozakachhttp://monika.univ.gda.pl/~literat/kitowic/006.htm :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Jankiel się melduje i ze swej strony gwarantuje "dopiekłowskie" towarzystwo:) ...dokladnie Bob(ik) :icon_mrgreen: ...nie marudz! ...namowimy jeszcze Waskiego i Jankiela (moze kupi do tego czasu jakis porzadny moto :crossy: )... i hajda na Ukraine! pozdr, w wojtasik!!! za te słowa pijesz karniaka!!a mysle że ukrainskie drogi mozna porównac do rumunskich tak wiec nie rozumiem co to "znaczy porządne moto" biorąc pod uwage nasze doświadczenia. aha i chiałbym oficjalnie założyć grupę "!!!wdupiemamto!!!" z podgrupą "motórowców kałingujących" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Tomku, w moim przypadku sprawa sie rypla :eek: Nie dostalem urlopu w koniecznym czasie :icon_razz: Na otarcie lez wybieramy sie w maju z Asia na tydzien do Szkocji :buttrock: :crossy: Pozostaje mi zyczyc calej ekipie wschodnio obrotowej :icon_question: szerokiej drogi :icon_razz:Zobaczymy na polnocy, co NIE interesowalo Rzymian w Brytanii :icon_razz: Pozdrowionka, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Tomku, w moim przypadku sprawa sie rypla :evil: Nie dostalem urlopu w koniecznym czasie :P (...)Z płaczem skreślam Was z listy startowej :( A oto tekst oficjalnego hymnu Grupy Uderzeniowej Wschód: Loituma - "Ievan Polkka" Nuapurista kuulu se polokan tahtijalakani pohjii kutkutti.Ievan äiti se tyttöösä vahtivaan kyllähän Ieva sen jutkutti,sillä ei meitä silloin kiellot haittaakun myö tanssimme laiasta laitaan.Salivili hipput tupput täppytäppyt tipput hilijalleen. Ievan suu oli vehnäselläko immeiset onnee toevotti.Peä oli märkänä jokaisellaja viulu se vinku ja voevotti.Ei tätä poikoo märkyys haittaasillon ko laskoo laiasta laitaan.Salivili hipput. Ievan äiti se kammarissavirsiä veisata huijjuutti,kun tämä poika naapurissaämmän tyttöä nuijjuutti.Eikä tätä poikoo ämmät haittaasillon ko laskoo laiasta laitaan.Salivili. Siellä oli lystiä soiton jäläkeensain minä kerran sytkyyttee.Kottiin ko mäntii ni ämmä se riiteljja Ieva jo alako nyyhkyytteek.Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaalaskemma vielähi laiasta laitaa.Salivili. Muorille sanon jotta tukkee suusien ruppee sun terveyttäs takkoomaa.Terveenä peäset ku korjoot luusija määt siitä murjuus makkoomaa.Ei tätä poikoo hellyys haittaako akkoja huhkii laiasta laitaan.Salivili. Sen minä sanon jotta purra pittääei mua niin voan nielasta.Suat männä ite vaikka lännestä ittäänvaan minä en luovu Ievasta,sillä ei tätä poikoo kainous haittaasillon ko tanssii laiasta laitaan.Salivili. Dla ułatwienia nauki, podaję link do nagrania: Powodzenia :) Kamandir Kulik. P.S. tekst został zamieszczony dzięki Marysi ;) , która ma u mnie wieeelkiego plusa i nagrodę do odebrania osobiście :cool: Edytowane 19 Listopada 2006 przez Tomek Kulik kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi