Iwanek Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Witam :P Rozważam kupno w/w motoroweru :crossy: i chciałbym dowiedziec się o nim jak najwięcej ... mam nadzieje iż mi pomożecie :) ... najbardziej interesują mnie dane techniczne, jak i "opisy wrażeń" osób posiadających taki motorek :crossy: ... fotki tez mile widziane :lalag: pozdrawiam Iwanek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 hmm osiagi ma przecietne ale zawiecha do du*y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwanek Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 hmm osiagi ma przecietne ale zawiecha do du*y A dokładniej ? :icon_mrgreen: Chodzi mi o bardziej miejską jazdę, a czasem wypad do lasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Zawieszenie jest gorsze od niektórych rowerowych nawet, bo ma jedną sprężynę z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 h 50?jak to wyglada?to taka senda czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwanek Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 h 50?jak to wyglada?to taka senda czy co?http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M300915 <- tak :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no a czym rozni sie to od sendy?silnik jest ten sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Zawieszenie jest gorsze od niektórych rowerowych nawet, bo ma jedną sprężynę z przodu. Z tego co sie orientuje to Aprilia RX 50 też miała tylko w jednym lagu zawieche -drugi pusty(coś tak kojaże...) A odnośnie tematu to jest to starsza wersja sendy sr,r Edytowane 24 Października 2006 przez _krisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Niewiem jak w tym ale w Sendzie jest o wiele wiecej mocy i szybsza jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Ja posiadam Derbi Senda R i jak narazie sprawuje sie dobrze;) Chociaz to zawieszenie:/ Ale na las wystarczy;) Wersja H ma chyba mniej mocy i mniejsze predkosci osiaga, ale na miasto nadaje sie idealnie. Bardzo dobre hamulce, z łatwoscia zrobisz stopie. V-max: to 80 km/h ale zablokowany! Bardzo dobrze przyspiesza. W 2 osoby nawet dobrze ie jezdzi, tylko juz pod lekkie gorki mu troche gorzej idzie;PNie ma problemu z czescxiamy do silnika, to chyba wsyzstko:PPozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ja mialem Sende tylko ze L i nie polecam :icon_twisted: Jak poprzednicy mowili zawieszenie wogole nie spelnia swojej roli , jedna sprezyna w przodzie . W lajtowy polniaczek mozna sie zapuszczac ale o ciezszym terenie zapomnij . Spalanie mialem bardzo male na gazniku 14 , Predkosc mala przy zebatce bodajze 60 z kawalkiem . Przyspieszenie tez nie rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 RX , kupuj RX . Zawiecha jak na 50 tki dobra , lepsza od wszystkich derbi , yamachy, suzuki , jedynie ustepuje Hondzie Hm cre 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Iwanek, pisal ze chce ten motor do miejskiej jazd i czasami chcialby pojezdzic po terenie. Moim zdaniem bardzo dobrze przyspiesza a predkosc max. ni jest zla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi