Majusz Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Podesłano mi następujący link : http://www.autokrata.pl/ogien/72/twardy_facet/Kolo bez kasku, ubrany... jak na plaże i zero obrażeń?? :D Prosze o wypowiedzi ''doświadczonych'' w takich sytuacjach czy jego zachowanie spowodowane jest szokiem czy to jakiś robocop jest ?! Podobno w szkoku nie czuć na początku nawet złamanej nogi, ale dostał tak że ta noga powinna chyba być zmiażdzona... Jeśli było to prosze o usuniecie dopiero po uzyskaniu odpowiedzi na moje pytanie :D pozdro Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Hmmm, chyba w czepku urodzony - tak zwyczajnie. Ja zwróciłem uwagę na coś innego, zatrzymał się tylko inny motocyklista......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Hmmm, chyba w czepku urodzony - tak zwyczajnie. Ja zwróciłem uwagę na coś innego, zatrzymał się tylko inny motocyklista.........Predkosc samochodu przy uderzeniu w moto była juz niewielka. Pozatym faktycznie koleżka fartownie przeturlał się po masce i przedniej szybie i na glebe;) Raczej sam nie kojarzył co się dzieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Teoria że w czepku urodzony wydaje mi się naciągana... :D Niewiem co o tym mysleć. Prędkość samochodu była niewielka?! Spójrz jak macha sie złożyła... :D W pewnym momencie gościu zatrzymuje sie i patrzy na lewą bodajże stope, nie kuleje ani nic ale darmo by sie tam nie patrzył chyba że pobrudził sobie białe adidaski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 błagam, dajcie sobie spokój z tym filmem. Ten klip oraz film z pościgu Vectrą pojawia się zdecydowanie za często... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 błagam, dajcie sobie spokój z tym filmem. Ten klip oraz film z pościgu Vectrą pojawia się zdecydowanie za często... Widocznie daje dużo do myślenia. Jak ktoś może być "nieśmiertelnie głupi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Miał kolo farta trafiła go w przednie koło :) A potem obiecała mu nockę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Zawodnok na moto podniusl noge przynajmniej tak mi sie wydaje z tego co widzialem na filmiku. Ale mial duzo szczescia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 tak tak, ja tez juz ten filmik widzialam kilka razy. Szczerze mowiac mysle ze ten czlowiek byl w niezlym szoku a obrazen mial dosc sporo..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi