zbyhu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Czolem! W bolach, potach, wreszcie ukończona. Przynajmniej pod względem tekstu.Jeszcze bede to czytal, literowki wylapywal i bledy gramatyczne wylapywal, wiec mnie nie wieszajcie za to :D.No i musze zorganizowac fotki, bo w koncowej czesci relacji wielu brakuje. Ale na to teraz nie mam sily i dojdzie to z czasem :D. http://republika.pl/zbyhu1/moto/anglia.htm Dziala na razie tylko "Calosc, dzien po dniu". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Zbyhu przejżałem pobierznie Twoją relację :D :D dla mnie jesteś GOŚĆ . Rewelka relacja jeszcze lepsza (wczytam się w wolnej chwili w całość ze szczegółami) od poprzednich z którymi miałem okazję się wcześniej zapoznać.Gratuluje udanego wyjazdu i szczęsliwego powrotu jako bogaty GOŚĆ. :D Przykład Twój powinien być ispiracją dla tych co tylko marzyć potrafią i z roku na rok nie robią nic by marzenia realizować . Masz PEŁNY SZACUN U MNIE :D :D :D Pozdrawiam i czekam co przyniesie a raczej gdzie poniesie Cię w przyszłym roku.Trzymam kciuki. Kodi ps, gdy zobaczyłem moto pod kołami puszki to się zastanawiałem czy wszystko wporzo a ty fotki sobie w najlepsze pstrykałeś :D Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 http://republika.pl/zbyhu1/moto/anglia.htmDziala na razie tylko "Calosc, dzien po dniu". Fajne :icon_mrgreen: Zawsze myślałem że "Wyspy" są bardziej "szare". A tam naprawdę jest ...zielono i pięknie. Czyli na emeryturze będzie trzeba anglie odwiedzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Serwus! :bigrazz:Ja tu wczoraj szukalem caly dzien lasu i plazy. Plaze znalazlem ale jak nadszedll przyplyw musialem po kolana wracac w wodzie a lasu ni ch... Ale za to sporo motocykli i nie czuc tak przez to jesieni.Pozdrowienia z Liverpoolu. Wyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Fajna podróż. Lubię Wyspy, trochę tam mieszkałem i jeździłem (ale nie moto). To, że Wyspy są szare to włozyłbym między bajki. Są w większości zielone - Szkocja np jest niezrównanie śliczna. Świetne miejsce na jazdę moto... Masz gdzieś w jednym miejscu mapę z całą traską na Wyspach ? Przydałaby się przeglądowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Czolem! Mapka bedzie :bigrazz:.Ale duzo tego nie zjezdzilem, bo wypadek mialem. Chcialem Wyspe Mann odwiedzic z uwagi na jej motocyklowy charakter, ale sie nie udalo. Walia tez mnie minela, a tam podobno przepieknie...Moze za rok na TDMie :crossy:.Dzieki za uznanie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 A ja bym poprosil o wyjazd w liczbach, ceny promow, paliwa itp. w jednym miejscu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi