krasnal Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Od dłuższego czasu pracowałem nad stroną www na której zebrane byłyby opisy wyjazdów wakacyjnych na których byłem razem z grupą znajomych. W końcu jakoś zmobilizowałem się i coś-tam "wydziargałem" 8) Nie ma jeszcze opisu z tegorocznego wyjazdu, ale zima za pasem, wiec przypuszczalnie pojawi się przed wiosną :buttrock: Niestety, ze względu na ograniczone miejsce na serwerze fotki mają 640x480, czego szczerze żałuje bo większe lepiej się ogląda. Zapraszam do lektury -> http://www.czoper.one.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narek23 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam wlasnie przeczytalem wasza wyprawe na Malte, musze powiedziec ze zrobila na mnie ogormne wrazenie.Przejechaliscie szmat drogi, no i te przygody po drodze i te miejsca ktore mieliscie okazje zobaczyc poprustu rewelka. Szkoda ze nie wiedzialem o waszej wyprawie bo bym sie z mila checia z wami zabral, oczywiscie jesli byla taka mozliwosc.Przeczytalem ze wybieracie sie za rok do Afryki:) . Wiec na pewno szykuje sie nastepna niezaponiana ekstrymalna przygoda. Czy bierzecie pod uwage mozliwosc przylaczenia sie do wyprawy mojej osoby z Intruderem VS800:), oile bedzie w zasiegu mojego portwela no i urlopu?Tak 3-mac oby jak najwiecej takich wypraw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) W Maroku byliśmy w maju, niestety chyba Ci się rok pomylił :D Na przyszły planujemy wyjazd na północ i niekoniecznie będzie to Nordkapp, ale będzie ciekawie :D Edytowane 20 Października 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narek23 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 a no racja moje niedopatrzenie:) Jak bedziecie mieli jakies konkretne plany co do nastepnego wyjazdu to dajcie znac dokad i na ile? Jak bede mogl i wyjazd mi podpasuje to sie z wami zabiore, oczywiscie jesli nie bedziecie miec nic przeciwko. Czekam na relacje z Maroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Strona bardzo fajna, opisy wypraw też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 W Maroku byliśmy w maju, niestety chyba Ci się rok pomylił :D Na przyszły planujemy wyjazd na północ i niekoniecznie będzie to Nordkapp, ale będzie ciekawie :DNo Krasnal jestem po wrażeniem.Jak wygląda sytuacja z kosztami.Może na przylepkę?.Nie będę chrapał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi