KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Właśnie otrzymałem telefon od żony że potrzebuje samochodu :banghead: Więc jade później do domu i przesiadam sie na Moto :) :icon_razz: p.s. Sprawdze swoją nową kominiarke ;) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ja dzisiaj smigałem trochę w jeansach :-) a na nich spodnie modeki. Ogolnie trochę zimno było, ale ulice suche. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaszekS Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 a ja dzisiaj kupiłem BMW 650 GS i jechałem przez całą Wawę. I było zajefajnie. Jutro też wyskoczę jak nie będzie padać. :icon_evil: PS Jeżeli nie machałem to przepraszam ale to z przejęcia. Przesiadłem się z Jawy 175 na 650 ccm :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jak ktos nie lata teraz na enduro to az wstyd!Wlasnie wrocilem ze smigania i po prostu cos pieknego! jest mokro na tyle ze wszedzie sie przejedzie i jest odpowiedno wesolo hehe. Tylko na zwirowni podjazdy troche sliskie ale da sie latac. A bokowce w kopnym MOKRYM piachu mrauuuu cos wspanialegoPZDR :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam ! Ja narazie się "trzymam". :biggrin: Właśnie wróciłem z małej przejażdżki po mieście :biggrin: Grube ciuchy, rękawice, kominiarka i bajerka :biggrin: Wcale nie zimno.Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 w dzien jak jest sloneczko mozna jeszcze posmigacja tam za zima jakos nie tesknie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 WitamKupiłem dzisiaj NTV, wracałem do Szewny z Warszawy. Wyszło w sumie jakieś 200km. Było świetnie. Ciekawe uczucie, podjeżdżasz na moto pod stację benzynową, a tam życzą Ci wesołych świąt.Pozdrawiam SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 O godz. 19 pojechałem sobie za miasto trochę pośmigać i zrobiłem 25km :notworthy:Pas na nerki, kurtka tekstylna, rękawice zimowe i jazda (było mi nawet za ciepło) :icon_mrgreen: Trochę dziwnie się na mnie patrzyli w tych mały wioskach... :icon_mrgreen: Powiem, że jeszcze nie odpuszczę :icon_mrgreen: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Enduro można jeździć aby na minusie temperatura nie była, w moim moto mam trochę przy słabe opony bo bardziej na asfalt. Na bocznych piaskowych drogach po deszczu jest ślisko jakieś kostki by były wskazane. Jak na razie motocykl zwarty i gotowy do jazdy jutro pewno też pośmigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 aa dzisiaj zrobilem pare rundek testowych po ulicy, pozatym ostatnio z 3 dni temu tez dawalem rade - krotka przejazdzka :icon_mrgreen: nie jest tak zle, byle sie dobrze ubrac i jest elegancko:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam!Jutro (jęśli asfalt bedzie suchy :P ) mam w planie pośmigać po okolicy :biggrin: ... a później zobaczymyJa jakoś daję radę :icon_mrgreen: ...tylko czy oponki będą jeszcze "w miarę trzymac" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Sezon trwa :icon_rolleyes:Wczoraj Koszalin->Gdynia a 26.12 będzie traska w przeciwnym kierunku.Jak dobrze pójdzie to na Sylwka do Gdyni tyż na moto polece... Pozdr. dla Jarka na Yamaszce z którym śmigałem od Lęborka :icon_mrgreen: P.S. Ja myślałem, że tylko ja śmigam a tu na skwerku w Gdyni niezła ekipa na opłatku się zebrała... Super! Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembik Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 dzisiaj troche polatalem:)pierwszy raz od pol roku,niesamowite uczucie...pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam!też dzisiaj śmigałem, co pawda nie wiem, czy z 20 km, ale to był tylko wyjazd na stację po paliwko i nie mogłem sobie odmówić. Dzisiaj moto zazimowałem, już chyba 3 raz w tym sezonie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 ...plan wykonany, nawinąłem kilkadziesiąt km :buttrock: bylo :clap: :P ...benzynka zalana pod korek, a moto już w ogrzewanej piwnicy - śpi - ale coś mi sie wydaje że przy takiej pogodzie długo nie pośpi :smile: ...zobaczymyPozdrawiam i Życzę Upojnych ale Zdrowych Świąt oraz Szczęścia i Przyczepności w Nowym Roku :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi