>DANIEL< Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 WitamMam pytanie jak zimować motocykl enduro, ale tylko enduro, w zimie raczej jezdzić nie będe więc będę zimował, ale teraz jak?? Wiem, że na deskach trzeba położyć, zalać bak benzyną, ale co jeszcze??Chodzi mi o to aby nic mu sie nie stało, bo mam bardzo zimny garaż :D Mysle zeby kupić jakiś pokrowiec i przykryć, można coś takiego kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 najlepiej do piwnicy wprowadz i po krzyku ....albo rozbierz na srubki i w domu przechowaj ... ja sprzet mlodego napewno rozkrece, przesmaruje, skontroluje i na wiosne bede skladac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wkręcać śruby w opone.I jazdaaa :D Przynajmniej jak tak zimuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terenowy wymiatacz Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Najlepiej raz na tydzień zapalić moto i niech troche sobie pochodzi na wolnych obrotach, a jeszcze lepiej przejechać sie na nim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 i wywalic sie na pierwszym lepszym zakrecie ...A tak na serio to dopompuj opony zeby sie nie zaginaly bo moga sie odksztalcic i najlepiej kilka razy w zimie go odpalic zeby sobie po purkał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 najlepiej do piwnicy wprowadz i po krzyku .... tak to by było najlepsze rozwiązanie, ale niestety mi pzrez drzwi nie przejdzie i nie ma go jak znieść po schodach:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Niema sprawy ja ci go chętnie przechowam garaż ciepły znamy się dobrze wiec niema obawy :D a przy okazji sobie troche pojeżdze (mam wprawe w tamtym roku całą zime smigałem na wskcross :D )a tak an serio ta tak jak koledzy wyzej napisali co jakis czas go przepalic :P ;) Edytowane 18 Października 2006 przez Nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wkręcać śruby w opone.I jazdaaa :D Przynajmniej jak tak zimuję. No ja dokładnie tak samo jak Filu śruby w opony i cheja a nie tam zimowanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 qrde ludzie zimy nie widac, pogoda jest estra do jazdy a wy jyz o zimowaniu myslicie....... , co to za frajda patrzec na motocykl zima w garazu lepiej go "kopnac" i pojezdzic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 wiem ze xlr to jest czterosow ale nie wiem czy chlodzony ciecza(chyba nie)ale tak dla innych uzytkownikow motocyklow chlodzonych ciecza: to nalezy spuscic wode z chlodnicy chyba ze sie ma w niej plyn do chlodnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Panowie... Zimowac enduro ? Sporta, choppera rozumiem ale nie enduro :D Ja VZ'ta niedlugo odstawiam w zimowy sen a wyciagam WSK i ogien :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ale tak dla innych uzytkownikow motocyklow chlodzonych ciecza: to nalezy spuscic wode z chlodnicy chyba ze sie ma w niej plyn do chlodnicjeśli sama wodzianka to koniecznie spuścić....ja nie bedę zimował maszynki.... za krótko ją mam i nie zdążyłem się nacieszyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) WitamMam pytanie jak zimować motocykl enduro, ale tylko enduro, w zimie raczej jezdzić nie będe więc będę zimował, ale teraz jak?? Wiem, że na deskach trzeba położyć, zalać bak benzyną, ale co jeszcze??Chodzi mi o to aby nic mu sie nie stało, bo mam bardzo zimny garaż :D Mysle zeby kupić jakiś pokrowiec i przykryć, można coś takiego kupić??? Synu nie bluźnij!!! ja miałem DT 3 sezony i ani razu nie zimowałem... wtedy jest najlepsza jazda śnieg do kolan i heyah!!! :D Edytowane 18 Października 2006 przez Micha_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 zaopatrujesz sie w nowa miekka kosteczke i lecisz zaorac to cos jeszcze nie zaoral :D ,ja nie mam czasu w dzien latac to latam wieczorami hardcor niezly jak gonisz w lesie 110 a w kolo ciemno :D zima tez bede tak robil Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ..........hardcor niezly jak gonisz w lesie 110 a w kolo ciemno :buttrock: zima tez bede tak robil chciałbym to zobaczyc szczególnie to latanie w zime w lesie po 110 noca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi