rozek Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 ja jechałem Kataną Ay50 prawie 100 km/h i zniosło mnie na drugi pas. To widocznie skoszoną ramę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 to fakt... kumplowi nie zdążyła sie brama do garażu otworzyć ;P ale to tez wina małych kółek... na takich małych średnicach kół mozna całkiem przyzwoicie smigać w miescie, ale nie na trasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 Katana - fajne moto, ale ja moge sobie pomarzyc ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 A tak BTW proponuje cos z oferty Kymco - tanie fajne i po odblokowaniu dosyc szybkie skuterki ;-) Kymco Super9 50 LC jest opisany w biezacym numerze Auto Swiata. Patrze : Obrotek, 3,6 KM , fajna sylwetka - lekko agresywna, automat, chlodzony ciecza, zawieszenie przod - widelec teleskopowy, cena 6900 (nowy) , po odblokowaniu ma to leciec 85, wiec jak cora podrosnie to sobie troche posmiga ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 WY MI WARA OD ANKURA........Kur** moja zastawka się przekręca jak czytam takie pierdoły :( :( :( bez pozdrowien :( :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2003 WY MI WARA OD ANKURA........Kur** moja zastawka się przekręca jak czytam takie pierdoły :( :( :( bez pozdrowien :( :cry: Przepraszam Borsuk, wiem że masz humor zepsuty... :? Ale może z łaski swojej uzasadnisz jakoś powyższe zdanie? W stylu nieco bardziej odbiegającym, od... domyśl się... Poza tym EN500 pyta o prezent dla córki, tak nawiasem mówiąc :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 19 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2003 WY MI WARA OD ANKURA........Kur** moja zastawka się przekręca jak czytam takie pierdoły :( :( :( bez pozdrowien :( :cry: Przepraszam Borsuk, wiem że masz humor zepsuty... :? Ale może z łaski swojej uzasadnisz jakoś powyższe zdanie? W stylu nieco bardziej odbiegającym, od... domyśl się... Poza tym EN500 pyta o prezent dla córki, tak nawiasem mówiąc :? Już wytłumaczę...Ktoś napisał, coś źle o Ankurze, a jakby na to nie patrząc, to na tym uczyłem się jeździć, zaliczyłęm 1 poważny dzwon, załapałem laske na niego, zaliczyłem pierwszą najdalszą trasę w klasie supper 50 ccm (ok 110 km w jedną stronę)...Dałem radość 5 kolegów, którzy dzięki temu mopedowi zakupili Ogarki i zJawki i maja tą pasję....Sorka jak kogoś uraziłem. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 20 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2003 wg mnie najbardziej dziewczęcym (z wyglądu) bo naprawdę ślicznym skuterem jest Vespa ET2.Na temat jazdy i eksploatacji się nie wypowiadam bo miałem jedynie kontakt na targach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość habouji Opublikowano 20 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2003 no ja rowniez bym polecal jakiegos automata ze wzgledu na to chociaz ze jakby wygladala dziewczyna ktora kopie jakiegos simsona ? :( nie dosc ze polamala by sobie paznokcie to jeszcze by jej nie odpalil :( ja mam na sprzedaz skutera :> a jak corka bedzie ladna to mozna potargowac :PPP pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi