jagon Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Witam.Ściagnąłem motocykl ZX7R 96r. z Niemiec i w papierach mam wpisane 72KW.Podejrzewam ze blokada jest gdyz wczesniej jezdzilem CBR600F3 i moc jest porownywalna, nie ma wiekszej różnicy. Gdzie Niemcy mogli założyć blokade i jak to sprawdzic?Z góry dzieki za podpowiedzi...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 w briefie masz wszystko napisane co gdzie jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 potwierdzam, bo sprawdzałem moje moto i w kwitach było wszystko opisane z tym że mi się udało bo ktoś je na koniec odblokował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Był już dawno artyktykuł w Świecie Motocykli i dobrze nie pamiętam, ale napewno blokowany był na gażnikach ( chyba krućce ssące ). Opisywał to wtedy Kwas i odblokowanie zajęło mu chwilę. Napisz co pisze w Briefie? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 w Briefie mam jedynie napisane 72KW - z reduktorem mocy.Tak przetłumaczył przysięgły.Poza tym nic nie ma na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi