Violet Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 A mnie niestety zmogła choroba jakowaś... Ale pewnie zobaczymy się na następnym bajzlu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ano, kupiłem w końcu hauera, o 21.00 wróciłem.Dzięki za wspólną jazdę. (gdyby nie ja to by Zbyha, Browara i dzoli tam nie było :icon_mrgreen: ) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Bajzel taki sobie. Planowałem kupić rękawice i przednia oponę do Tramka, ale ceny były z kosmosu :icon_razz: Podziękowania dla Dżoli, Browara i Zbyha za wspólne śmiganie w drodze powrotnej :bigrazz: ...oj było wesoło, było :icon_razz: Kiedy było wesoło ?? :eek: ja tam miałem doła :) :buttrock: Dżola pewnie ma na myśli te różowe kombi przeciwdzeszczowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Hej!Różowy uniform był super :) :bigrazz:...nic tylko kasiore zbierać na takie coś :eek: Ja tam ogólnie byłam w dobrym humorze :icon_razz: ,a teksty Browara były zabójcze :icon_razz: (p.s. i Ty Browar miałes doła :) hmmmm....aż strach pomyśleć jak to jest gdy go nie masz :buttrock: ) Violet szkoda,że jakieś choróbsko Cię dopadło,bo miło by było Cię zobaczyć :wink: , no i załapałabyś się na pewną, ciekawą ankiete... :cool: Edytowane 23 Października 2006 przez dzola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 .. a w tejże ankiecie zaznaczyłem, że pragne m/s :buttrock: firmy Kymco (czy jak to się pisze) .. o pojemności między 1800 a 2300 ccm :) :) :eek: Dzola dla Ciebie szacun za rajze .. dajesz rade na Virówce :wink: ale ...... weź kup se FZXa :cool: ;) :bigrazz: :icon_razz: Gorąco Pozdrawiam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Violet szkoda,że jakieś choróbsko Cię dopadło,bo miło by było Cię zobaczyć :icon_razz: , no i załapałabyś się na pewną, ciekawą ankiete... :icon_razz: No też żałuję... A słyszałam co nieco o tej ankietce :buttrock: Draco się pochwalił. Nie mógł zostawić swojej kobiety bez najświeższych wieści :) I też zbieram kasę na to różowe cudo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 WItam!Mam takie ogólne pytanie dotyczące motobazaru.... czy ceny są tam duzo nizsze na rózne artkuły nizw sklepach i na stronach producentów czy nie? Bo niedługo (2 grudzien) jest w Poznaniu i tak sie zastanawiam, czy czekac do 2 grudnia,czy moze teraz sobie kupic kurtke i rękawice na przyzłe moto;](w marcu zaczynam kurs..dopiero:( ) Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 A ja tam zap...em samochodem myślałem, że cosik wynajdę ale nic! W drodze powrotnej chciałem chociaż waszych spalin powąchać ale hmm albo jechaliście inną trasą albo ja przysnąłem bo już was nie złapałem! Pogoda dopisała tylko "szaszłyka" zabrakło! :bigrazz: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 WItam!Mam takie ogólne pytanie dotyczące motobazaru.... czy ceny są tam duzo nizsze na rózne artkuły nizw sklepach i na stronach producentów czy nie? Bo niedługo (2 grudzien) jest w Poznaniu i tak sie zastanawiam, czy czekac do 2 grudnia,czy moze teraz sobie kupic kurtke i rękawice na przyzłe moto;](w marcu zaczynam kurs..dopiero:( ) Ceny niższe to są na allegro np. ALE! Odzież można śmiało kupować jesienią, są MEGA zniżki na koniec sezonu. Hein Gericke, która kosztowała 720 w czerwcu, 22go paźdz. "stała" po 390zł! Trza szukać, a znajdziesz. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 .. ale takich "mega" okazji o których mówi kolega było mało... za mało! Inne ceny moim zdaniem były z dupy, można śmiało znaleźć taniej! SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Czolem! E, Browar, przesadzasz! Nie widziales tego FZXa za 9 klockow? Ha, znajdz takiego za taka kase! :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Ha jednak tez planujecie tam pojechac.Na motobajzel zbieram sie od samego poaczatku jak tylko sie dowiedzialem ze bedzie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Czolem! Heh, stary, musisz pozyczyc jakis wehikul czasu :).Spozniles sie pare dni :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Ha jednak tez planujecie tam pojechac.Na motobajzel zbieram sie od samego poaczatku jak tylko sie dowiedzialem ze bedzie. pozdro Ja pierdziele :P Gremlas !! masz u mnie zimnego żywca :D tak się uśmiałem że mało co mi ogień z dupy nie poszedł ... :) szacun jak byk :) ... nie moge :biggrin: :D ;) Mój gość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Czolem! Moze go UFO porwalo i stracil pare dni z zyciorysu :)? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi