Lukasz89 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=786...99716009&q=ural To co ten koleś robi pod koniec filmiku to masakra :banghead: Nie zdawałem sobie sprawy że rosyjskim zaprzęgiem można takie rzeczy wyczyniać! Nie ma bata chyba kupuje rusa :flesje: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ruskie pojazdy potrafią naprawdę dużo!!! Filmik już od dawna w sieci...na stronie urala jest wiecej filmów z tej samej serii: http://www.imz-ural.com/downloads/movies.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Zaskoczony jestem tym co oni na nich wyprawiają. Zawsze lubiłem ruski, ale teraz jeszcze bardziej je chce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=786...99716009&q=uralTo co ten koleś robi pod koniec filmiku to masakra :banghead: Nie zdawałem sobie sprawy że rosyjskim zaprzęgiem można takie rzeczy wyczyniać! Nie ma bata chyba kupuje rusa :cool: Radzieckie zaprzegi to potega. Lepsze niz obecnie produkowana japonska, plastikowa qpa. O wiele wiecej mozna wycisnac z rusa w terenie niz to na tym filmiku jest. Ale co najwazniejsze sezon motocyklowy na rusie trwa caly rok... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) O wiele wiecej mozna wycisnac z rusa w terenie niz to na tym filmiku Tzn.? Co jeszcze da sie zrobić bo mi to z tego filmiku wyglądało na może nie max ale już blisko kresu możliwości :biggrin: Np. skoki czy szybkie branie zakrętów, nie mów że umiesz lepiej :buttrock: na stronie urala jest wiecej filmów z tej samej serii: http://www.imz-ural.com/downloads/movies.htm Jakoś nie moge tego otworzyć.... Masz to może na dysku? Pozdro Edytowane 16 Października 2006 przez Lukasz89 Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Tzn.? Co jeszcze da sie zrobić bo mi to z tego filmiku wyglądało na może nie max ale już blisko kresu możliwości :biggrin: Np. skoki czy szybkie branie zakrętów, nie mów że umiesz lepiej :buttrock: Jakoś nie moge tego otworzyć.... Masz to może na dysku? Pozdro Najlepiej na wybranym filmie kliknij prawym klawiszem myszki i tam masz zapisz jako element docelowy i wtedy zacznie ci się sciągać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ok dzięki mam już wszystkie na kompie, zostały jeszcze te dwa największe, warto je ściągać? Bo troche mi to zajmie a nie chce sie rozczarować :DPzdr Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) lukasz a byles na redmotorz? tam sobie poogladaj niektore filmy. a mi sie cos ostatnio za duzo namnozylo tych rusow... :buttrock: Goska Edytowane 19 Października 2006 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Na Redmotorz byłem, ściągnąłem wszystkie darmowe filmy, żeby obejrzeć reszte trzeba opłacić wpisowe na ich forum. Kurde jak poogladałem troche filmików z Ruskami to zacząłem sie zastanawiać czy sobie takiego nie sprawić i nie odremontować na 100% oryginał militarny do ganiania po lesie :buttrock: Ale tyle czasu zbierałem pieniądze na Bandita że teraz zmieniać zdanie to chyba nie ma sensu, więc Rusek będzie pewnie drugim motocyklem za jakiś czas :cool:Pozdrawiam Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Bandit? To taki plastik-kefir? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Tak, plastik ale jeszcze nie taki straszny :D Wersja N nie jest plastikowa, no może troszke :D Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Na Redmotorz byłem, ściągnąłem wszystkie darmowe filmy, żeby obejrzeć reszte trzeba opłacić wpisowe na ich forum. Kurde jak poogladałem troche filmików z Ruskami to zacząłem sie zastanawiać czy sobie takiego nie sprawić i nie odremontować na 100% oryginał militarny do ganiania po lesie :D Ale tyle czasu zbierałem pieniądze na Bandita że teraz zmieniać zdanie to chyba nie ma sensu, więc Rusek będzie pewnie drugim motocyklem za jakiś czas :DPozdrawiam Olej japonie bo to qpa i kup lepiej ruska :D U mnie japonia w tym roku byla jezdzona ze dwa razy a wiecej lata rusek. Wiecej jest w tym frajdy, a jeszcze jak masz jakas fajana, zgrana grupe do latania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No może masz racje, ale jest mi teraz potrzebny motocykl żwawy żeby dłuższe trasy nie robiły na nim wrażenia i co najważniejsze, prawo jazdy robie dopiero w maju jak tylko je odbiore to bede miał już motocykl i musze jaknajwięcej jeździć do końca czerwca- po prostu ''sie najeździć'' bo wyjeżdżam na letnią pracę gdzie nie bede mial kontaktu z motocyklem :D I jak wróce to wtedy sie zastanowie nad jakimś dolniaczkiem :D A Japoniec zawsze sie przyda- lubie dziewczyny wozić :D Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Teraz laski lepiej lecą na ruskie sprzęty. Jest bardziej trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Teraz laski lepiej lecą na ruskie sprzęty. Jest bardziej trendy ...niech tylko to blachary przeczytaja :) lukasz ale licz sie z tym ze rusek to jednak jest sprzet,ktory wymaga grzebania w nim. Goska Edytowane 24 Października 2006 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi