lukasz-aprilia Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Jelenia chyba szukaja - nie zgadzaj sie na taki wymiar, bo jest to wyjatkowo surowa kara. Okolicznosci sprawy jakie opisales - moim zdaniem - powinny powodowac,albo warunkowe umorzenie postepowania, albo orzeczenie samej grzywny. Grzecznie podziekuj za taka propozycje i powiedz, ze chcesz rozprawy sadowej. Badz tylko przygotowany na to, ze prokurator nie bedzie z tego zadowolony i moze straszyc (i krzyczec), ze dostaniesz duzo wiecej. Zachowaj pelen spokoj, nie daj sie przestraszyc. Proponowany wyrok w takim rozmiarze to pelna kapitulacja! Nie wiem czy wyjatkowo ostry sedzia w zlych humorze poszedlby na tak ostro kare! Walcz w sadzie - i nie daj sie zrobic prokuratorowi na szaro. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Dzięki wielkie za odpowiedź :D Tak właśnie myślałem, że stosunkowo dużo mi zaproponowali... Będe myślał coś z tym zrobić :biggrin: Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Życzymy korzystnego rozpatrzenia sprawy i napisz jak sie zakończyła :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1wolly Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Niestety byłem dzisiaj na policji w tej sprawie i dostałem propozycję dobrowolnego poddania się karze pozbawienia wolności na 6 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata, grzywna 400 zł i kurator :/ Czy jest sens wybrania rozprawy w sądzie? Czy da radę jakoś zmniejszyć wymiar kary? Mam znajomego prokuratora czy może mi jakoś w tym pomóc? Bardzo proszę o odpowiedzi na moje pytania Marcin Trochę sie na tym znam i myslę, że poniżej 6 mies w zawiasach na 2 lata i kuratora w okreasie próby bez grzywny oczywiście nie masz co liczyć---------------------bardzo ważny jest tez fakt, w jakim regionie Polski mieszkasz-to nie żarty, wyroki za te same przestępstwa w różnych regionach kraju są diametralnie różne, ale oczywiście targuj ile się da-------dobra rada --walnij mocną :buttrock: skruchę-to zawsze działa...Powodzenia. odpisz co wywalczyłeś. :clap:Kara o której napisałem ma zastosowanie w przypadku gdybyś był sądzony jako pełnoletni- nie znam calej historii, więc walę z górnej półki.Jeżeli byłbyś sądzony jako nieletni-może sie to zakończyc jedynie rozmową ostrzegawczą z przewodniczącą składu orzekającego Sądu dla Nieletnich, czego Ci życzę. Edytowane 5 Listopada 2006 przez 1wolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Wziąłem to co mi proponowali... Możliwa była zamiana na grzywnę co najmniej 2500 zł, a to są całe moje oszczędności na motocykl, więc sprawa jasna. Trudno, 3 lata szybko minie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 tzn dostales 3 lata w zawieszeniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 hahahaha ;) w zawieszeniu NA 3 lata mu chodziło :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 hahahaha ;) w zawieszeniu NA 3 lata mu chodziło :buttrock: Tak właśnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1wolly Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Sorry-będę brutalny-----------"SFRAJERZYŁEŚ" SIĘ :biggrin: :lalag: :biggrin: Edytowane 20 Listopada 2006 przez 1wolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 sory ale ja tu czegos nie rozumiem, 6 miechow do wiezienia za taka glupote?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 sory ale ja tu czegos nie rozumiem, 6 miechow do wiezienia za taka glupote?? Nie do więzienia tylko w zawieszeniu na 3 lata... ;) Co do wypowiedzi 1wolly. Szkoda mi było przeznaczyć większość pieniędzy które uzbierałem na moto żeby zapłacić grzywnę i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1wolly Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Nie do więzienia tylko w zawieszeniu na 3 lata... :crossy: Co do wypowiedzi 1wolly. Szkoda mi było przeznaczyć większość pieniędzy które uzbierałem na moto żeby zapłacić grzywnę i tyle... Częściowo Cie rozumiem, ale pamiętaj -to już zostanie w twoich kwitach, a może właśnie z racji tego , że jesteś karany nie dostaniesz w przyszłości pracy za co najmniej 5 tysia miesięcznie!?... Szkoda. :notworthy: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi