zysio Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Siema mam mozliwosc kupienia aprili rx z am4 4 biegowa nowy cylinder zero kilometra na nim przejechane od kolegi tylko nie ma zaplonu i modulu chyba z tego co pamietam za 1900 zl czy opłaca sie 91 r pozatym zaplonem to wszystko ok a zaplon moge kupic za 60 zl czy sie oplaca to kupywac? :banghead: prosze o szybkie odpowiedzi motor wczesniej jeździl tylko zaplon mu ukradli jak motor byl u mechanika!! Edytowane 15 Października 2006 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) za 1800 bierz:] tylko ta skrzynia 4 troche meczarnia jak na enduro ale dalo by rade:] tylko nie wiem jak z czesciami do tego silnika Edytowane 15 Października 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 za 1000zł bym to kupil nie wiecej!Nie opłaca sie w najmniejszym stopniu!pozdrawiam.Ps. za 2k wyrwiesz cos w miara w miare! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 za 1000zł bym to kupil nie wiecej!Nie opłaca sie w najmniejszym stopniu!pozdrawiam.Ps. za 2k wyrwiesz cos w miara w miare!Daj przykłady co można kupić za 2k, nic co nie będzie potrzebowało remontu nie wyrwie za taką kase, a ten silnik to chyba nie AM 4 tylko RV4 :banghead: A jeśli chodzi o moduł to kaski też wydasz, bo to tania część nie jest do tego modelu, minimum 200-300zl( o ile się nie myle to zblokowany oryginalnie moduł) .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dt 125rSuzuki Ts125rAprilia Tuareg 125Wystrczy poszukac i kupisz.Pozdrawiam.Chcesz Suzuki Ts 125r w super stanie za 2300zł?Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 jak na motorower to ja chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 może jeszcze 2005 rocznik i z zawiasem ohlins? Człowieku weź sie uderz w główkę Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ZYsio pisałem do Motoroma i moduł w tej Apce nie jest zblokowany - koszt 160zł. EnduroMax mi chodziło o 50ccm pojemności, a nie 125 bo w 125 masz dużo większy wybór i dlatego są tanie, niestety takie realia. Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 jak to bedzie chodzić to bierz.... chyba ze jestes pewny ze kolega cię nie wbija... z częściami do silnika nie ma wiekszych problemów pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi