Kris_o_poranku Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Gratulacje chłopie. Cieszę się że nasze grono ( miłośników Dragów) rośnie z tygodnia na tydzień . Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Witam!Od wczoraj w garażu stoi przepiękna Yamaszka, tak piękna, że aż żona powoli robi się o nią zazdrosna.Tym samym chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy mnie wsparli radą odnośnie zakupu akurat tego motocykla. Chyba lepszego wyboru nie mogłem dokonać. Moto z wyglądu jest cudowne, a pracuje i chodzi jak nóweczka.Jedynie pozostaje żałować, że sezon się kończy, a ja jeszcze nie mam prawa jazdy. Jednak z tym większą ochotą dosiądę jej na wiosnę.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiamJC :biggrin: Jest śliczny jak każdy Drag witaj w klubie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Gratuluje zakupu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No to i ja gratuluje :buttrock: Piekna maszyna, naprawde :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witaj , i ja nie bedę w tyle za chłopakami. Ciesz sie i dopieszczaj go przez zime a da ci wspaniale chwile w trasie.Ciesze się, że we Wro przybywa dragsterow :D . A żona powinna się cieszyć , że kochanka stoi w garażu i jest na oku. :D A w przyszlym sezonie pewnie sie gdzies spotkamy na trasie.Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 gratuluje akupu nowego sprzęta :D mi też się coś takiego maży ale puki co jestem jeszcze za młody :D sezon się kończy, ale nie widać jeszcze śniegu albo takiej pogody żeby nie można było jeździć więc trzeba korzystać puki można (nawet bez prawka) czekam na fotki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Cześć Sezon w tym roku jest wyjątkowo łaskawy.Nawijaj kilowetry cobyś miał zimą co wspominać!! Gratuluje Yamaszki.To są dobre sprzęty. TOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Nio gratuluje sam jeżdze "plastikiem" ale twój moto wyjątkowo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi