Skocz do zawartości

Rybol - fotki, filmiki, ogólne wspominki

Browar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie najlepsze teksty i wjazdy to mial bartic :biggrin:

Juz sie boje co ty na wiosne bedziesz wyczynial

Kolejne foty sie sciagaja.

Wiciu ty sobie najpierw zalatw jakiekolwiek lacze do chaty a nie na laborkach musisz siedziec i scagac :buttrock:

Z rapisharem tak jest tylko nie ze za duzo posciagalo osob tylko ty przed chwila cos ciagles i musisz czekac na mozliwosc nastepnego sciagania

Z rapisharem tak jest tylko nie ze za duzo posciagalo osob tylko ty przed chwila cos ciagles i musisz czekac na mozliwosc nastepnego sciagania

Jeśli mamy łącze ze zmiennym IP, to resecik połączenia i jedziemy dali :lalag:

P.S. Same mordy zakazane na tych fotach :biggrin: Na wiosne to i ja będę na bank. Mam 20km, a mnie nie było, wstyd :buttrock:

Bartic....byles najlepszy :buttrock: Najpierw palenie, potem szukanie moto. Jedynie czego nie widzialam to jak wlazles do naszego domku :biggrin: Ale to nic nie szkodzi, przynajmniej rano bylo wesolo jak mi to opowiadali, hehehe. Dobrze, ze sie skapnales, ze to nie ten domek...bo gdzie ja bym spala :clap::P

A zdjec od Astarte tez nie moge sciagnac :lalag:

Pozdrawiam

Na niestety na moim poznanskim laczu to tych mega pakow sciagnac nie dam rady. Zobacze dopiero w weekend.

Ale jakims cudem przeoczylem krasnalowe filmiki.

Ogien z wydechow mega cudo. Pietra chyba takie pokazy byly warte przypalenia plastiku :biggrin:

A wiesz juz co konkretnie sie przypalilo i dlaczego?

I wybuch w lesie tez dobry :lalag:

To jakas petarda czy czyjes domowe wyroby pirotechniczne :buttrock:

BTW.Tez dolaczam sie do prosby o przerzucenie fotek od Astarte na rapidshare lub jakis normalny ftp.

Ja widzialem conajmniej dwie osoby ktore kręciły bądź robiły fotki w trakcie jazdy w kolumnie ... ale jak narazie zdjęć ni filmików nie widać :biggrin: :lalag: :clap: ale cierpliwym trza być ... :buttrock: :D