PaleSatan Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Zdecydowanie najlepsze teksty i wjazdy to mial bartic :biggrin: Juz sie boje co ty na wiosne bedziesz wyczynial Kolejne foty sie sciagaja. Wiciu ty sobie najpierw zalatw jakiekolwiek lacze do chaty a nie na laborkach musisz siedziec i scagac :buttrock: Z rapisharem tak jest tylko nie ze za duzo posciagalo osob tylko ty przed chwila cos ciagles i musisz czekac na mozliwosc nastepnego sciagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Jest tak jak Pale mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Z rapisharem tak jest tylko nie ze za duzo posciagalo osob tylko ty przed chwila cos ciagles i musisz czekac na mozliwosc nastepnego sciaganiaJeśli mamy łącze ze zmiennym IP, to resecik połączenia i jedziemy dali :lalag: P.S. Same mordy zakazane na tych fotach :biggrin: Na wiosne to i ja będę na bank. Mam 20km, a mnie nie było, wstyd :buttrock: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ano dokładnie to samo miałam napisać :buttrock: mały reset i po sprawie :biggrin: za cho..ę nie dam rady ściągnąć plików od astarte...:/ ech te limity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja ściągnąłem od astarte bez problemu, ściągnąłem z sieci Mozilla FireFox, zainstalowałem, postąpiłem wg opisu i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja ściągnąłem od astarte bez problemu, ściągnąłem z sieci Mozilla FireFox, zainstalowałem, postąpiłem wg opisu i jest. A pewnie, że działa. FF rulz! :buttrock: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Czy może ktoś foty od astarte wrzucić na jakiś ludzki serwer?? :buttrock: Bo te "myki" z rejestrem itp. niestety u mnie nie działają - komp w pracy zabezpieczony przed "nieuprawionym" dostępem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 otóż to-przydały by się te foty od Astarte na innym serwerze bo ja już poluję od wczoraj i nie mogę tego ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Bartic....byles najlepszy :buttrock: Najpierw palenie, potem szukanie moto. Jedynie czego nie widzialam to jak wlazles do naszego domku :biggrin: Ale to nic nie szkodzi, przynajmniej rano bylo wesolo jak mi to opowiadali, hehehe. Dobrze, ze sie skapnales, ze to nie ten domek...bo gdzie ja bym spala :clap::P A zdjec od Astarte tez nie moge sciagnac :lalag: Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ściągnąłem wszystko co było do ściągnięcia, czekam na następne.Poadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Na niestety na moim poznanskim laczu to tych mega pakow sciagnac nie dam rady. Zobacze dopiero w weekend.Ale jakims cudem przeoczylem krasnalowe filmiki.Ogien z wydechow mega cudo. Pietra chyba takie pokazy byly warte przypalenia plastiku :biggrin: A wiesz juz co konkretnie sie przypalilo i dlaczego?I wybuch w lesie tez dobry :lalag: To jakas petarda czy czyjes domowe wyroby pirotechniczne :buttrock: BTW.Tez dolaczam sie do prosby o przerzucenie fotek od Astarte na rapidshare lub jakis normalny ftp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Ok zaraz zapodam fotki na serwerChcecie tylko od astarte czy wszystkie?Mam ich 450MB :buttrock::D Edytowane 17 Października 2006 przez Gremlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Reszta jest na normalnych serwerach i nie ma rpoblemu z ich ściągnięciem więc zapodaj tylko od Astarte Pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 a mam takie pytanko-kręcił ktoś jakis filmik jak jechaliśmy w grupie do Leśnej Polany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja widzialem conajmniej dwie osoby ktore kręciły bądź robiły fotki w trakcie jazdy w kolumnie ... ale jak narazie zdjęć ni filmików nie widać :biggrin: :lalag: :clap: ale cierpliwym trza być ... :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi