PaleSatan Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 PGR to polec cos od siebie. Powiedz co ty bieresz na wene tworcza :biggrin: Zbyhu jak tak bedziesz pisac to na starosc wydasz ksiazke z opowiesciami motocyklisty :wink: :bigrazz: Wiec powodzenia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Spanish Fly i jademyyyyy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Jest taki przepis na faze :icon_rolleyes: :cool: ;) " Dwie kulki z łożyska, popić starym płynem hamulcowym i nosem WD40 wciągnąć " w takiej właśnie kolejności ;) :buttrock: :buttrock: podobno piere ze heeeeeeeejjj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 A jak duze maja byc te kulki? (czym wieksze tym dluzsza faza :biggrin: )Co do starego plynu hamulcowego to mialem okazje takie cos wachac. Wali gorzej niz jakikolwiek spirytus :icon_razz: Az sie w gradle podnosi a od samych oparow juz jest faza :biggrin: Czyli jednak w tym przepisie troche prawdy jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 podobno piere ze heeeeeeeejjj :) Jak to podobno... a cośmy ostatnio u mnie w garażu testowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 .. no mówie podobno bo nic nie pamiętam ;) .. AHA WAŻNE !! PIĆ TYLKO Z TŁOKA OD ROMETA OGARA !! ;) ;) :D :D ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 ...tego z silnikiem od zjawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 To przywiezcie ten sprzet do picia na nastepny rybol :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Do ekipy z Wrocławia i Leszna , która wracając z Rybnika , udzieliła pomocy koleżance , której w trasie maszyna odmówiła współpracy , jako , ze rzeczona koleżanka ( pomimo wielu lat spędzonych w siodle i tysięcy nawinietych kilometrów - a moze własnie dlatego???? :biggrin: ) zapomniała sprzęta napoić. W imieniu Gohy66 ( czyli tejże niefrasobliwej niewiasty ) , administratorki Forum Motocykl i Dziewczyna składam Wam dzięki wielkie , i zapewniam , ze jeśli będziecie kiedyś w Gliwicach to Goha stawia duuuże piwo , tak więc przyjeżdżajcie. :notworthy: :notworthy: . Swoją drogą to ciekawa jestem , kto z Was Gośce pomógł.. Wspominała coś o parze na Bandicie i zielonym crossie. No nieważne. Jeszcze raz dzięki. Upss.... mialem wlasnie napisac podziekowania w imienu Gośki :)Wiec jeszcze raz dzieki dla oracza z polany i banditowego za uzyczenie wezyka , wezyka :flesje: W nagrode dostaniecie :flesje: jak sie spotkacie - koniec cytatu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) ups, nie tu wpisalem post...... Edytowane 7 Listopada 2006 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Upss.... mialem wlasnie napisac podziekowania w imienu Gośki :flesje:Wiec jeszcze raz dzieki dla oracza z polany i banditowego za uzyczenie wezyka , wezyka :biggrin: W nagrode dostaniecie :flesje: jak sie spotkacie - koniec cytatu :icon_question: Dlaczego o mnie zapominaja wszyscy. Tez tam jechalam i gdyby nie ja to by pewnie chlopacy tez sie nie zatrzymali. Tzn. gdyby nie moje zolwie tempo :D A tak, to mozna bylo wszystko z daleka dostrzec i sobie spokojnie zjechac na pobocze :bigrazz:Slemy serdeczne pozdrowienia dla motocyklistow z autostrady i sluzymy pomoca :cool: Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Dlaczego o mnie zapominaja wszyscy. ... nie zapmnieli tylko klawiatura sie skonczyla do wstukiwania , wiec :) dla Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 No o mnie tez zapomnieli ale ja wiem ze mam malo interesujacy i wcale nie glosny motor ale jeszcze mnie kiedys zapamietaja :) :bigrazz: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Następny pijak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Pijak od razu ja darmowym piwem nie gardze :icon_razz: :icon_razz: No dobra pijak tez jestem ale sie nie ukrywam z tym Podobnie jak wiekszosc z was :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi