PGR Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 HAHAHAHA :icon_mrgreen: sie lekutko skrocił wątek - filmik wypas - zwłaszcza fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Obejrzalem jeszcze raz ten film i teraz doszedlem czego w nim brakuje ( w porownaniu do zdjec).To palenie gumy w wykonaniu Bartica (i jego teksty) :icon_mrgreen: Nie wiem jak to moglo umknac kamerzystce:PMam nadzieje ze na kolejnych filmach ten moment bedzie :) Kamera też piła, wiec i tak dostałem spory materiał na wycinke- żałuje tylko ze gniłem już w łóżku jak Zbychu palił panele, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Baniak musisz pamiętać o tym że na takich imprezach choćby nie wiem co nie wolno iść spać przed 5 rano... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Za Filma Szacun Jak Byk !! Mam nadzieje że to nie ostatnia produkcja z Rybola ... :icon_razz: :buttrock: :icon_razz: PS. już myślimy jak zorganizować 666 Edition :bigrazz: ale narazie to tajemnica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Browar zdradź z kim tak usilnie wymyślasz scenariusz na wiosne ?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Filmik super. Ojjjj....czemu ten Rybnik tak szybko przelecial.Jak teraz patrze na te wszystkie zdjecia, filmiki to normalnie zapominam o tym w jakiej pogodzie jechalismy i co niektorzy z jaka predkoscia :bigrazz: :icon_razz: :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Filmik jest świetny. Zwłaszcza zakończenie - ten podkład muzyczny jest idealny :icon_razz:Czekamy na kolejne filmiki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Browar zdradź z kim tak usilnie wymyślasz scenariusz na wiosne ?? :icon_razz: BYŁO NA DWÓCH - JO I MÓJ BRZUCH :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ciasny Baniak - może jeszcze nie Oscar, ale Złota Palma za film Ci się należy :icon_razz: :buttrock: SZACUN :icon_razz: Jak nic się nie zmieni, to na Rybol 666 pożyczę kamerę cyfrową, więc będziesz miał pole do popisu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Nie mam co konkurować materiałem z Ciasnym Baniakiem (i z jego poczuciem smaku :icon_razz: )... ale ja też skleciłam małe co nieco z filmików :buttrock: SSAĆ: http://www.megaupload.com/?d=BIHNUXHD Przepraszam mohery z rynku :icon_razz: , że znowu megaupload, ale rapid share nie ma natenczas wolnych miejsc na wgranie na niego filmiku (jak tylko będzie taka ew. to tam też zapodam moją twórczość). Z motocyklowym pozdrowieniem!!!!DO PIEKŁA!!!! ps. dla wytrwałych dodatek... :bigrazz: @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Widze ze reka moderatora spoczela na tym temacie i uciela slowne potyczki zwasnionych po zlocie :buttrock: Baniak musisz pamiętać o tym że na takich imprezach choćby nie wiem co nie wolno iść spać przed 5 rano... :) Racja jak nic :bigrazz: Ale zeby dokonac takiego wyczynu to nie nalezy zajmowac czolowych pozycji w pijackim wyscigu A jezeli na wiosne bedzie tyle kamer to oscara na pewno ktos wylapie za pelnometrazowy film o rybolu :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Jakich tam znowu zwasnionych... toż to od wiek wieków potyczki o niewaisty są sportem nie tylko narodowym. Sa wręcz dobrem kultorowym i nalezy te tradycje pielęgnować ... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Baniak musisz pamiętać o tym że na takich imprezach choćby nie wiem co nie wolno iść spać przed 5 rano... :wink: Na kolejny Rybnik to wszyje sobie esperal to moze dotrwam na rana o suchym pysku. Ciasny Baniak - może jeszcze nie Oscar, ale Złota Palma za film Ci się należy :) :eek: SZACUN :icon_razz: Jak nic się nie zmieni, to na Rybol 666 pożyczę kamerę cyfrową, więc będziesz miał pole do popisu :icon_razz: No przydała by sie druga, bo to kolejny rybnik był gdzie robiłem za wóz transmisyjny a nie obiekt do filmowania. Nie mam co konkurować materiałem z Ciasnym Baniakiem (i z jego poczuciem smaku :buttrock: )... ale ja też skleciłam małe co nieco z filmików :) Z motocyklowym pozdrowieniem!!!!DO PIEKŁA!!!! ps. dla wytrwałych dodatek... :bigrazz: @starte Lubie tówrczość z innej reki, zawsze mozna sie czegoś nowego nauczyć. Podsunełaś mi kolejne pomysły na next ryybnik. I bardzo dobrze ze mamy odmienne klimaty - przyjmniej nie jest nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 prosze niech ktos to wrzuci na normalny serwer bo ja naprawde nie mam jak sciagac na uczelni czy w kafejce z takiego czegos:P a film Ciasnego juz lezy na pendrivie jak dojde do domu to ogladne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Też nie moge z tego megauploada zrzucać..Grrrrrr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi