cebe450 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Do ekipy z Wrocławia i Leszna , która wracając z Rybnika , udzieliła pomocy koleżance , której w trasie maszyna odmówiła współpracy , jako , ze rzeczona koleżanka ( pomimo wielu lat spędzonych w siodle i tysięcy nawinietych kilometrów - a moze własnie dlatego???? :biggrin: ) zapomniała sprzęta napoić. W imieniu Gohy66 ( czyli tejże niefrasobliwej niewiasty ) , administratorki Forum Motocykl i Dziewczyna składam Wam dzięki wielkie , i zapewniam , ze jeśli będziecie kiedyś w Gliwicach to Goha stawia duuuże piwo , tak więc przyjeżdżajcie. :P :biggrin: . Swoją drogą to ciekawa jestem , kto z Was Gośce pomógł.. Wspominała coś o parze na Bandicie i zielonym crossie. No nieważne. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 no prosze. rycerze z leszna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 oooo to na pewno Witas i Asmo :biggrin: (ja wracałem dużo wcześniej) btw Asmo i Pale widziałem około 18:00 na Al. Konstytucji w Lesznie, to dlatego tak późno wracaliście? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Tak to był Witas z Anią na Bandicie i Asmo na KLX 650 (sorki 680 :bigrazz:, Ja jechałem przed nimi , widziałem, że stoją jakieś sprzęty na poboczu, ale jechałem zbyt szybko (dużo za szybko :crossy:, przez chwilę chciałem hamować, ale co dalej, jak bym się wrócił ?, zresztą wiedziałem , że za mną dużo wolniej jadą Witas, Asmo i Beti oczywiście i na pewno pomogą. Zresztą wg umowy czekałem na nich (ok. 1 godz.) na zjeździe z A4 do Wrocławia. Stałem na poboczu, siedziałem na barierce i czekałem (pograłem sobie w kilka gierek na komórce :( i co, tylko jedna para na turystyku stanęła i pytała "wszystko dobrze ? ", podziękowałem, powiedziałem, że czekam na kolesi i pojechali dalej, kilka moto przejechało nawet bez tradycyjnego przywitania, no i oczywiście kilka z przywitaniem i z chęcią na zatrzymanine się , ale moje kiwnięcie , że wszystko jest ok powodowało, że jechali dalej. Ogólnie jest jak jest :crossy: - chyba z tym zatrzymywanie nie jest jeszcze aż tak źle. Pozdro Edytowane 30 Października 2006 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 He he Zbyhu, najbardziej w Twojej relacji podobalo mi sie to zdanie ,,Draco znalazl ladne miejsce w Szymocicach-nazywalo sie to Lesna Polana". No, wlasnie NAZYWALO SIE...... :bigrazz: :crossy: :( :crossy: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 :bigrazz: Zbyhu jak zwykle klase redaktorską pokazał i szacun Ci chłopie za to :crossy: ... a osobiście to dokładnie ten sam fragment mi się podobał prawie najbardziej :( :( :( hehehe ... było odjazdowo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Zbychu-jestem pod wrażeniem Twojej pracy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Swoją drogą to ciekawa jestem , kto z Was Gośce pomógł.. Wspominała coś o parze na Bandicie i zielonym crossie. No nieważne. Jeszcze raz dzięki.Czyli Witas z Ania oraz Asmo a takze byla Beti i moja skromna osoba :bigrazz: Po piwo sie kiedys zglosimy :crossy: no prosze. rycerze z leszna :crossy:A jakze pewnie ze rycerze. Mam nadzieje Bartic ze nigdy w to nie watpiles :( oooo to na pewno Witas i Asmo :) (ja wracałem dużo wcześniej) btw Asmo i Pale widziałem około 18:00 na Al. Konstytucji w Lesznie, to dlatego tak późno wracaliście? :)Bo widzisz Ario jechalismy wszyscy w tempie wiadomym :( a poztym Witas nam zafundowal przeszlo godzinny rajd przez wroclawskie korki celem pokazania swojego mieszkania :evil: za mną dużo wolniej jadą Witas, Asmo i Beti oczywiście i na pewno pomogą. A o mnie znowu zapomnieli :( Co za ciche wydechy mam czy jak :bigrazz: Btw. Zbyhu relacja swietna ale zastanawia mnie skad u Ciebie taki talent pisarski jak na studenta polibudy? Edytowane 30 Października 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Do ekipy z Wrocławia i Leszna , która wracając z Rybnika , udzieliła pomocy koleżance , której w trasie maszyna odmówiła współpracy , jako , ze rzeczona koleżanka ( pomimo wielu lat spędzonych w siodle i tysięcy nawinietych kilometrów - a moze własnie dlatego???? :( ) zapomniała sprzęta napoić. W imieniu Gohy66 ( czyli tejże niefrasobliwej niewiasty ) , administratorki Forum Motocykl i Dziewczyna składam Wam dzięki wielkie , i zapewniam , ze jeśli będziecie kiedyś w Gliwicach to Goha stawia duuuże piwo , tak więc przyjeżdżajcie. :( :( . Swoją drogą to ciekawa jestem , kto z Was Gośce pomógł.. Wspominała coś o parze na Bandicie i zielonym crossie. No nieważne. Jeszcze raz dzięki. Wiedzialem, ze wezyk do zlewania paliwia jeszcze sie kiedys przyda :bigrazz: No i prosze akurat na administratorke trafilismy :crossy:Ciesze sie ze moglismy pomoc, a przy okazji zrobilismy sobie mala przerwe akurat gdy slonce przedarlo sie przez hmury, pozniej do Wro juz go nie bylo :(Po piwo byc moze sie kiedys zglosimy, a przy okazji w imieniu przyszlych organizatorow zapraszam na Rybnik 666 edition :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Zbyhu znowu jechał na prochach... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Czolem! Zebys wiedzial :bigrazz:. Okolo 20:00 na zlocie zapilem antybiotyk piwem :crossy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Żeby tylko piwem ;) A później to kto z nami wodę ognistą pił? :icon_razz: Tekts świetny. Gratulacje :) Edytowane 31 Października 2006 przez Violet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Zbyhu znowu jechał na prochach... :D Oczywiscie ze tak, reszta tez jechala tylko ze na roznych paliwach plynnych :icon_razz: Czolem! Zebys wiedzial ;). Okolo 20:00 na zlocie zapilem antybiotyk piwem :P Pozdro Prawie jak porzadne prochy :bigrazz: Ja kiedys zapijalem antybiotyk wodka bezposrenio po polknieciu :buttrock: Ale mnie nie tylko chodzilo o relacje z rybola tylko o caly dzial pisarski na twojej stronie.No chyba ze na trzewo nic nie piszesz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Czolem! No raczej przewaznie na trzezwo... Czasem na kacu ;].A czy to talent, czy nie - nie wiem. Nigdy nie bylem dobry z Polskiego, a zawsze dostawalem masakrycznie wymagajacych nauczycieli. A ze lubie wyzwania, to zawsze bylo dla mnie wyzwaniem, aby to w czym jestem do d**y nieco podkrecic :(. I zawsze do wypracowan itd podchodzilem z duzym zaangazowaniem :).Zreszta nie wazne.Szczerze mowiac, to mnie moj styl pisania niesamowicie wqrza juz. Chcialbym umiec pisac ciekawiej, mniej rozwlekac sie nad pierdolami. I wyzwolic sie z pewnych stylistycznych pulapek, w ktore co chwila wpadam, wyjasc poza pewien schemat. Ale jakos mi to nie idzie :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Zbyhu w takim razie musisz zmienić prochy... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi