lonek22 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Mam zamiar kupic sobie konkretna kurtke na motor, ktora ma oczywiscie: ochranoiacze na łokcie, ramiona, plecy. Problem moj polega własnie na tych "plecach", Czy jak kurtka ma ochraniacz na plecy, to czy potrzebny jest żółw? Czy on wogole sie zmiesci? CZy nie bedzie mi ciasno? Dzieki i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Zmiesci sie także żółw - a jesli bedzie ciasno to wymontujesz sobie pianke z plecow kurtki - to kilka sekund roboty, odpiecie jednego rzepu (no chyba, ze kupujesz jakas egzotyczna kurtke bez mozliwosci wyjmowania ochraniaczy). Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Taka pianka za dużej ochrony ci nie daje podczas wypadku, więc zółw to dobra rzecz...Pozatym w tej kurtce nie masz chyba chronionego całego kręgosłupa prawda?Mój ochraniacz na plecy ma np. wymiary chyba 34x40cm, więc nie ma mowy, że dół mojego kręgosłupa jest chroniony :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Zawsze dodatkowo pod kombi zakładam żółwia.Mieści się :icon_mrgreen: Chyba że kupisz za małą kurtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Ja mam kurtke z ochraniaczem z pianki (ret bike) i zastanawiam sie nad kunpem zolwia, wiec mam pytanie: by uzywaz zolwia powiniennem wyjmowac te wkladke? Czy moge miec jedno i drugie naraz? Tak by bylo wygodniej, bo nie zawsze bede dodatkowego zolwia zakladal... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ja mam kurtke z ochraniaczem z pianki (ret bike) i zastanawiam sie nad kunpem zolwia, wiec mam pytanie: by uzywaz zolwia powiniennem wyjmowac te wkladke? Czy moge miec jedno i drugie naraz? Tak by bylo wygodniej, bo nie zawsze bede dodatkowego zolwia zakladal...Jak się zmieści i będzie Ci wygodnie to zakładaj :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi