Madzik Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No to już pisałam Szczecin: Carioka, Vizka, Góraleczka, Basia i oczywiście ja Gitta.Suma sumarum sztuk 5. Doskonale :bigrazz: ,a co z Warszawa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Nie potol tylko wpadaj na impreze.Jestem szamanką i cię szybko wylecze. Jesli lubisz % to gwarantuje ci że odrazu będziesz zdrowiuśka. :buttrock:Daj mi szamanko te leki, co mi pomoga :icon_razz: :bigrazz: o złocisty trunek sie nie martw w moim organizmie szybko przyswajalny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzka Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Niestety jednak odpadam w ten weekend... :bigrazz: życzę Wam wspaniałej zabawy i mam nadzieję, że podobne spotkanka jeszcze się odbędą :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Daj mi szamanko te leki, co mi pomoga :icon_razz: :bigrazz: o złocisty trunek sie nie martw w moim organizmie szybko przyswajalny :icon_razz: Będzie to brutalne, ale lekiem na to jest spirytusik z jajeczkami :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Będzie to brutalne, ale lekiem na to jest spirytusik z jajeczkami :bigrazz: ała to zabolło!!lepiej połknij antboyki!!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja naliczylam 12 sztuk. Jesli od szkieleta bedzie wiecej dziewczyn liczba ta sie zwiekszy, ale tego dowiemy sie jutro wieczorem lub w srode :bigrazz:No i nalezy wziac pod uwage Niezniszczalnych... ale o miejsca dla nich to niech sie sami zatroszcza :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 A kto sponsoruje impreze?:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 A kto sponsoruje impreze?:bigrazz: Hmm, Gitta, chyba wiem o czym myslisz.... nieglupie, ale oni chca przyjsc dopiero po 24 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Hmm, Gitta, chyba wiem o czym myslisz.... nieglupie, ale oni chca przyjsc dopiero po 24 :icon_razz: Ha ha ha niekoniecznie o "nietyklanych" mówiłam ale hmmm może chcą żebyśmy już nic nie pamiętały :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Będzie to brutalne, ale lekiem na to jest spirytusik z jajeczkami :bigrazz:Ja podziekuje za takie leki :) ała to zabolło!!lepiej połknij antboyki!!! :icon_razz:Jutro smiga mi matula do apteki i bedzie si :icon_razz: Jak, co to dzień wcześniej poinformuje, czy siezjawie czy nie :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 o NIEZNISZCZALNYCH nie macie co sie martwić :icon_razz: my zawsze mamy tam stolik, co tydzien tam zczynamy weekendowe bale, :bigrazz: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Ha ha ha niekoniecznie o "nietyklanych" NIE...co?? NIETYKALNI???HAHAHAHAH W SUMIE TEZ OCZYWIŚCIE !!!! ALE JAK NARAZIE NAZWA PRAWIDŁOWA BRZMI :"NIEZNISZCZALNI POZNAN"!!!! :bigrazz: o NIEZNISZCZALNYCH nie macie co sie martwić :) my zawsze mamy tam stolik, co tydzien tam zczynamy weekendowe bale, :icon_razz: :icon_razz: :buttrock: DOKŁADNIE TAK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Ja niestety raczej nie dotre do Pyrlandii...... :biggrin: Czego bardzo zaluje. Ale wtajemniczone osoby wiedza dlaczego :D Z moim zagipsowanym kulasem nie bede miala mozliwosci do Was dotrzec. A pociag odpada, bo dla mnie wchodzenie po schodach, to jest katorga a co dopiero wchodzenie do pociagu Ale niniejszym, duchem bede z Wami i wypijcie co nieco za mnie! :) :) Pozdraffffiam wszystkich zapalencow! :P Edytowane 24 Października 2006 przez adu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Ja niestety raczej nie dotre do Pyrlandii...... :D Czego bardzo zaluje. Ale wtajemniczone osoby wiedza dlaczego :D Z moim zagipsowanym kulasem nie bede miala mozliwosci do Was dotrzec. A pociag odpada, bo dla mnie wchodzenie po schodach, to jest katorga a co dopiero wchodzenie do pociagu Ale niniejszym, duchem bede z Wami i wypijcie co nieco za mnie! :) :P Pozdraffffiam wszystkich zapalencow! :biggrin: No to Warszawa sie wysypala.....szkoda ale i tak bedzie doskonale :) Edytowane 24 Października 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 cos czuje ze ta knajpa tej sobotniej imprezki moze nie wytrzymac, niedawno po naszej imprezce troche było rzeczy do remontu :) ale Waldziu nadal nas lubi i zaprasza :) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi