Madzik Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Madzik my co tydzien dajemy w palnik, zaczynamy zawsze w Longu, od piwka i flaszeczki od 20 i potem lecimy na miasto balowac przewaznie w soboty zreszta od 3 tygodni zawsze mam ciezkie niedziele :cool: Jak mnie zaprosicie ??to wpadne nastepnym raze :flesje: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 my zawsze wszystkim zapraszamy kogo sie da, bo wiadomo czym wiecej osob tym lepsza zabawa Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 musialas trafic na tkz lanserów którzy kupili nowki sztuki sprzety i lataja chwile potem staja pod okraglakiem i gadaja godzinami i potem jada do domu. Jery tak jak my dzisiaj :flesje: polataliśmy i pojechaliśmy pod okraglak :banghead: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 lisek ale wiesz o co mi chodzilo no nie ??? dzisiaj to byl wyjatek przez te korki i wogole bajzel byl na miescie jak nigdy nie dalo sie jezdzic przeciez wiesz .. aAle tak to powiedz Pania jak jezdzimy i wogole ze czerpiemy przyjemnosc z tego a nie pokazowke ... Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) musialas trafic na tkz lanserów którzy kupili nowki sztuki sprzety i lataja chwile potem staja pod okraglakiem i gadaja godzinami i potem jada do domu. Jery tak jak my dzisiaj polataliśmy i pojechaliśmy pod okraglak przecież dokładnie my to robimy i nikt tego nie ukrywaa na każdych światłach to juz taki lasn że głowa boli przestań tu ściemniać :banghead: :flesje: :cool: Edytowane 15 Października 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 hmm ok, chyba cos mi sie pomylilo w garku oze to od niewyspania :banghead: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Jest jak jest ale razem z dziewczetami sympatycznymi mozemy zawsze pobalowac !!!Czyz nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Jest jak jest ale razem z dziewczetami sympatycznymi mozemy zawsze pobalowac !!!Czyz nie ??? alez oczywiscie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuZuliA Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 hej :banghead: Ja sie pisze na takie spotkanie, tylko musicie mi napisac wiecej sczegolow co do miejsca tzn jaka knajpa i jak do niej trafic:) Pozdrawiam i mam nadzieje ze Do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 hej :banghead: Ja sie pisze na takie spotkanie, tylko musicie mi napisac wiecej sczegolow co do miejsca tzn jaka knajpa i jak do niej trafic:) Pozdrawiam i mam nadzieje ze Do zobaczenia:) Jasne, termin mysle juz mamy ustalony, a to polowa sukcesu :flesje:Co do miejsca to pomyslimy... zeby bylo wesolo, ale na tyle "nieglosno" zebysmy pogadaly...Caly czas czekamy na Wasze propozycje :cool:Buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dziewczyny ! Zapodajcie od razu adres jakiegoś hoteliku niopodal miejsca biesiady.Może zmontujemy żeńską reprezentację z Warszawy! Pa, pa, Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dziewczyny ! Zapodajcie od razu adres jakiegoś hoteliku niopodal miejsca biesiady.Może zmontujemy żeńską reprezentację z Warszawy! Pa, pa, BeataWitajcie babeczki, własnie my lale ze Szczecina jesteśmy po takiej babskiej imprezie motocyklistek, zapewniam bylo super frekwencja odpowiednia i zabawa lajtowa do 4 rano.Wcale chłopów nie trzeba było żeby się super bawic. Pozdrawiam Carioka (szczególnie Monię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Nooo coraz wiecej chetnych ...DOSKONALE!!! wiec tak termin juz jest czyli 28.10.2006,co do miejsca to jeszcze napiszemy!!!!montujcie ekipy i fruuuu do Poznania :buttrock: !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dziewczyny! Zamieszczam skrot do strony z hotelami w Poznaniu. http://poznan.hotele.pl/ Niestety, nie dam Wam rekomendacji, bo w zadnym nie spalam :biggrin: moze ktos spoza Poznania moglby sie na ich temat wypowiedziec. Sugerowalabym te hotele, ktore sa oznaczone w "centrum", chociaz i niektore z nich stoja po kilka km od centrum. W Szczecinie swojego czasu spalam w fajnym hoteliku, ktory byl prowadzony przez uczniow... nazywal sie ELKASEN... bylo czysto i niedrogo... A w Poznaniu naprawde trudno mi cos polecic...A nad knajpa jeszcze mysle :lalag: do piatku dam Wam znac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Moze rzuce kilka knajp i wybierzemy cos z tego????Stara Slodownia,Shark,Long(w ktorym zbieraja sie nasi motocyklowi Panowie :buttrock: ),kurcze tyle tego jest w Poznaniu ale tak naprawde nie ma gdzie isc bo wszedzie jest masakryczna muzyka....a moze powiecie ,jaka muzyke lubicie .....to co wymienilam jest ok bo leci wszystkiego po trochu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi