Skocz do zawartości

KOBIETKI!!Organizujemy spotkanko w stolicy Wlkp.

Madzik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Madzik my co tydzien dajemy w palnik, zaczynamy zawsze w Longu, od piwka i flaszeczki od 20 i potem lecimy na miasto balowac przewaznie w soboty zreszta od 3 tygodni zawsze mam ciezkie niedziele :cool:

Jak mnie zaprosicie ??to wpadne nastepnym raze :flesje: :banghead:

musialas trafic na tkz lanserów którzy kupili nowki sztuki sprzety i lataja chwile potem staja pod okraglakiem i gadaja godzinami i potem jada do domu.

Jery tak jak my dzisiaj :flesje: polataliśmy i pojechaliśmy pod okraglak :banghead: :cool:

lisek ale wiesz o co mi chodzilo no nie ??? dzisiaj to byl wyjatek przez te korki i wogole bajzel byl na miescie jak nigdy nie dalo sie jezdzic przeciez wiesz ..

aAle tak to powiedz Pania jak jezdzimy i wogole ze czerpiemy przyjemnosc z tego a nie pokazowke ...

----------------------

Pozdrawiam Ryszard N. (riko)

poznanskie forum motocyklistow

www.niezniszczalni.com/forum

musialas trafic na tkz lanserów którzy kupili nowki sztuki sprzety i lataja chwile potem staja pod okraglakiem i gadaja godzinami i potem jada do domu.
Jery tak jak my dzisiaj polataliśmy i pojechaliśmy pod okraglak

przecież dokładnie my to robimy i nikt tego nie ukrywa

a na każdych światłach to juz taki lasn że głowa boli

przestań tu ściemniać :banghead: :flesje: :cool:

Edytowane przez marco

hej :banghead:

Ja sie pisze na takie spotkanie, tylko musicie mi napisac wiecej sczegolow co do miejsca tzn jaka knajpa i jak do niej trafic:)

Pozdrawiam i mam nadzieje ze Do zobaczenia:)

Jasne, termin mysle juz mamy ustalony, a to polowa sukcesu :flesje:

Co do miejsca to pomyslimy... zeby bylo wesolo, ale na tyle "nieglosno" zebysmy pogadaly...

Caly czas czekamy na Wasze propozycje :cool:

Buziaki!!

Dziewczyny !

Zapodajcie od razu adres jakiegoś hoteliku niopodal miejsca biesiady.

Może zmontujemy żeńską reprezentację z Warszawy!

Pa, pa,

Beata

Witajcie babeczki, własnie my lale ze Szczecina jesteśmy po takiej babskiej imprezie motocyklistek, zapewniam bylo super frekwencja odpowiednia i zabawa lajtowa do 4 rano.

Wcale chłopów nie trzeba było żeby się super bawic.

Pozdrawiam Carioka (szczególnie Monię)

Dziewczyny! Zamieszczam skrot do strony z hotelami w Poznaniu.

http://poznan.hotele.pl/

Niestety, nie dam Wam rekomendacji, bo w zadnym nie spalam :biggrin: moze ktos spoza Poznania moglby sie na ich temat wypowiedziec. Sugerowalabym te hotele, ktore sa oznaczone w "centrum", chociaz i niektore z nich stoja po kilka km od centrum.

W Szczecinie swojego czasu spalam w fajnym hoteliku, ktory byl prowadzony przez uczniow... nazywal sie ELKASEN... bylo czysto i niedrogo... A w Poznaniu naprawde trudno mi cos polecic...

A nad knajpa jeszcze mysle :lalag: do piatku dam Wam znac :buttrock:

Moze rzuce kilka knajp i wybierzemy cos z tego????Stara Slodownia,Shark,Long(w ktorym zbieraja sie nasi motocyklowi Panowie :buttrock: ),kurcze tyle tego jest w Poznaniu ale tak naprawde nie ma gdzie isc bo wszedzie jest masakryczna muzyka....a moze powiecie ,jaka muzyke lubicie .....to co wymienilam jest ok bo leci wszystkiego po trochu!!