Krzychoo01 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 hmmmm... Wielkie dzięki, myślałem, że nie zanurzają się w takie szczegóły. Myślałem, że jak masz zarejestrowany pojazd na motorower to jest to motorower i nie obchodzi ich jaki silnik jest zamontowany. Ale przecież z drugiej strony na pierwszy rzut oka nie odgadniesz jaki to silnik. Znajomy na 110ccm zamontowane i na silniku nie ma napisane 110ccm. Dużo osób jeździ z większymi pojemnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 chłopcze, zapoznaj się z obowiązującym w tym kraju prawem, jeśli zamierzasz z niego korzystać. w Twoim wieku zakładanie, że będziesz je sobie planowo, swobodnie i bez konsekwencji łamał wygląda na poważny błąd wychowawczy BTW motorowery i motocykle się zmienia, sprzedaje poprzednie i kupuje kolejne, kiedy się do nich dorasta. założenie, że zmienisz cylinder i będziesz jeździł tym samym 5 czy 10 lat jest po prostu błędne. wybierz teraz dobrze, a potem i tak zmienisz, jak nie z tego, to z innego powodujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ok, dobra dzięki. A może ktoś poleca jeszcze jakiś dobry motorower, który nie przypomina wyglądem ścigacza. Chodzi mi o sprzęt wygodny do jazdy po mieście, głównie dla zabawy i najlepiej żeby nie palił za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ok, dobra dzięki. A może ktoś poleca jeszcze jakiś dobry motorower, który nie przypomina wyglądem ścigacza. Chodzi mi o sprzęt wygodny do jazdy po mieście, głównie dla zabawy i najlepiej żeby nie palił za dużo. SImson S51 Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 SImson S51O ile dobrze wiem to już ich nie robią. Opłaca się kupić motorower z 1992 roku? Zainteresowałem się kupnem nowego Rometa Ogar Caffe. Wiecie coś o nim? Kosztuje 4000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 mysle, ze 20 letni Simson bedzie lepszy niz nowy Romet za 4tys :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Naprawde? Przyznam się, że jestem bardzo zaskoczony... http://olx.pl/oferta/simson-s51-electronik-CID5-ID6zeZP.html#25a3b0f1f3 Znalazłem Simsona z 1981 roku. Czy on jeszcze będzie jeździł??? Wybacz nie mam doświadczenia i gdyby ktoś by mnie spytał czy opłaca się to kupić to bym odrazdził. Myślałem, że motorower z 1981 roku ledwo zapali... Ile mi taki Simson pojedździ? Czy jest to głośny sprzęt? Ile pali? Czy jest wygodny? Nie jestem bogaty i nie chciałbym wyrzucić 2000zł w błoto. Zauważyłem, że stare motorowery nie mają obrotomierzy. Czy to będzie mi bardzo przeszkadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benben Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A może Romet Soft 125. Coraz więcej ich na polskich drogach. Tani w eksploatacji oraz uchodzi za niezawodny. W tym przedziale cenowym prezentuje się całkiem atrakcyjne. A tutaj znalazłem recenzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 w treści pytania był wymieniony motorower. 125ccm nie jest w świetle przepisów motorowerem, gdybyś nie zauważyłjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benben Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ale przyznasz, że niewiele się od niego różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi