RayoV6 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Witam! Po nagrzaniu obroty stabilizują się na poziomie 2.000 rpm. Pokrętło wstępnego przy gaźniku odkręcone na maksa.Ssanie raczej też odpuszcza do końca.Co może być przyczyną, że nie spada na 1.200? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Niedomyka paliwa uklad ssania.Nieszczelnosci na kroccach miedzy gaznikami i glowica.Zle ustawione wolne obroty w gaznikach.Jak wygladaja swiece ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Odkręciłem bak i okazało się, że to jednak faktycznie ssanie. Udzieliłem śrubokrętem "mechanicznej pomocy" lince i teraz wolne są OK. :icon_mrgreen: , ale teraz frapuje mnie następująca sytuacja:Punkt zerowy ssania jest aktualnie tak w 1/3 możliwości regulacji. Tzn. jak ustawię dzwigienkę na zamknięte, to mam 2.300. Odkręcam ssanie, to najpierw spadają obroty, a potem rosną do maks. 5.000.Czy ja dobrze kombinuję, że należy to wyregulować linką, czy lepiej tak zostawić jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Nalezy to wyregulowac na lince, sama linke przesmarowac i ulozyc w taki sposob zeby ssanie zamykalo sie bez klopotow. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 A mam pytanie Adamie- czy linki pokryte teflonem tez sie smaruje ? Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi