GT 80 Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 jak sprzedalem swojego simsona schwalbe to tez nie bylo mi z tym dobrze ... dbalem o niego, wsadzilem kupe kasy, ten moto mial dusze ... dobrze to ujołes... moje gt miało dusze, i pewnie dlatego tak trudno było mi się rozstać.... Rożek - jak dobrze pójdzie to już niedłógo 3 motorki z tej fotki znajdą nowych włascicieli :icon_mrgreen::P p.s dzięki za pociesznia i za cyberprzytulanie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 hehehe kurde gdybys chcial go sprzedac w czerwcu to pewnie bym go kupil :banghead: dobre osiagi ladny wyglad no i wygoda ... po siedzieniu widac ze tam mozna z przyjemnoscia zatopic swoj zadek :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 a mnie juz bierze cos takiego o czym pisze GT 80... wystawilem swoja DT na sprzedaz ale sam nie wiem czy chce ja sprzedac... z jednej strony widzialem tanie GS500... z drugej jak pomysle ze mam Dętke 2 sezony, nigdy mnie nie zawiodla, troche ją pod siebie przerobiłem, po prostu sie zgralismy... ogłoszenie ukaze sie we wtorek a ja jak popatrze na moje moto to mam wrazenie ze ma do mnie zal, ze chce ją oddac w inne ręce... jak sobie pomysle ze ktos ją bedzie katowal to... brrrr :flesje: a ja tak o nią dbam...chyba sie starzeje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja również należe do tych, którym żal sprzętu...MIałem już kilka motorków i większości było mi szkoda po sprzedaży :/Suzi sprzedałem dwa miesiące temu, a do tej pory mi żal d**e ściska jak widze kumpli na motorach :buttrock: Pocieszające jest to, że już pod koniec grudnia, jak dostane $$$ na osiemnastke, to zaczynam poszukiwania nowego sprzętu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi