zysio Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 siema chce kupic motocykl enduro do remontu nie stac mnie na dobry a pozatym chce wiedziec czym jezdze i spodobala mi sie ta dt cena jej 1200 zl moze nawet by mi ja przywiezli brak cylinder zawor tlok glowica pierscienie zacisk chamulca prosze o rade czy sie opłaca i nie ma dokumentacji czy jeszcze szukac okazji bede miec okolo 1700 maks http://allegro.pl/item133386008_yamaha_dt_125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 nie kupuj tego :flesje: jak doiczysz to czego brakuje to juz bedzie 2 k a jak doliczysz to co jest am jeszcze uszkodzone to bedzie full kasy a Ty nadal bedziesz mial moto bez papierow gowno warte :flesje: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 http://moto.allegro.pl/item132844645_hm_cre.htmlMoże taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dla niego chyba za drogi :/ Chyba ze cena zejdzie tak do 1600 to moze brac :banghead: Bo tam tez troche trzeba niestety wlozyc :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Nie bierz tego !! Wyjdzie cie to samo co bys normalny kupił sprwany i w ogóle bo jeszcze do tej sumy z 2k dojdą . Nie bierz tego . Też miałem DT i tez mi sie troszkę rozwaliła i wiem ile w to trzeba włożyc nie licząc reszty drobiazgów . PZDR Noi prznajmiej papiery bedziesz miał ;p Edytowane 15 Października 2006 przez Mkorwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 chyba ze na czesci :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 kolego :biggrin: za 1600 to simsony chodzą:lalag: a wiadomo że i simson za 1600 to rzecz nieidealna :clap: nie wiem jak można szukać innego moto w tej cenie.. a już szczególnie wysokoobrotowego... a może by tak MZ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 jak jestes zainteresowany to kolega sprzedaje HONDE MTX 80/50 zar. po remoncie silnika, omalowana...cena 2100, rok 84, jak cos to pisz na PW. cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 jak jestes zainteresowany to kolega sprzedaje HONDE MTX 80/50 zar. po remoncie silnika, omalowana...cena 2100, rok 84, jak cos to pisz na PW. cenaszkoda ze nie 4200 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 kolego mrugacz.gif za 1600 to simsony chodzą:biggrin: a wiadomo że i simson za 1600 to rzecz nieidealna mrugacz.gif nie wiem jak można szukać innego moto w tej cenie.. a już szczególnie wysokoobrotowego... a może by tak MZ? icon_rolleyes.gifja bym to sformulowal nieco inaczej: jak mozna kupowac simsona za ta cene skoro mozna kupic juz jakas japonie?? :buttrock: Wystarczy poczekac i stara DT125 murowana, czy tez MTX. Nie mowiac juz o 50/80cm3 ktorych za ta kase jest naprawde sporo http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M300648czlowiek mowi ze jest mozliwosc negocjacji takze za 2000zl pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 szkoda ze nie 4200 hehebez przesady...a cena jest 2100 bo w motorze bylo wszystko prwie wymienione...nowy tłok, wymieniana skrzynia, wał, amortyzator z tylu, nowy naped, opona z tylu, i robil chyba jeszcze cos z przednim zawieszeniem, nowa kierownica, nowe manetki, i nowe klocki, przedni blotnik, + malowanie motoru,to wszytko go wynioslo 1000zł a nadodatek jest 80 zarejestrowana na 50, a na allegro sa 80 z mozliwoscia rejestracji na 50 wiec wiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 to wszytko go wynioslo 1000zł To jest przykre,ale nigdy nie zwróci się kasa włożona w moto przy sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 moze i przykre, ale kumpel robil moto dla siebie, ostatnio mial wypadek na XJ i malo jezdzi a po zimie chce sie przesiasc na DR 350 wiec swojego chce sprzedac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Zagadaj do 4907911 kiedys mieli jakies enduraki, tanio, w stanie hmm średnim, nie wiem czy teraz jeszcze coś mają, ale możesz zagadac, to nie gryzie :buttrock: W sumie to kolega tego gościa coś sprowadzał, kiedyś mieli KDX'a takiego niebieskiega na allegro za 3000 coś tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Hehe ta DTka z linku enduroguya jest bardzo podobna do mojej bylej :D Tylko moja byla czarna. Motocykla naprawde fajny tylko slabe zawieszenie. W silniku robilem remoncik raz samemu i byl naprawde bardzo tani!! Mocy zaczynalo troche braknac ale da rade :D Za taka cene jaka jest na allegro mozesz smialo brac ;) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi