Browarny Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 chyba ze w zdrowotnych jest inaczejJest inaczej Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Jest inaczejprzybliżmy proszę temat, mój prawnik twierdzi inaczej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 przybliżmy proszę temat, mój prawnik twierdzi inaczej :biggrin: np: NNW kierowcy i pasazera, OC sprawcy, indywidualne ubezp na zycie, ubezp grupowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 mój prawnik twierdzi inaczej czyli wiesz co robić... zmienić... prawnika... :biggrin: Za szkody osobowe "zdrowotne" z OC można dostać tylko raz, ale równocześnie można ubiegać się o odzskodowania z NW kom, NW np. szkolnego, NW pracowniczego czy też zwykłęgo dobrowolnego NW.Ile masz polis NW tyle należy Ci się odszkodowań. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi