puchaty15 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Cześć mam pytanie...mam gaźnik od hondy mb 80.Włozylem go do hondy nsr 50. Gazniki sa identyczne tylko ten od mb jest wiekszy. Gadalem z kolesiem ktory wkladal taki gaznik do nsr i mowil ze jest ok. Jednak ja mam problem. Po wlozeniu gaznika wszystko jest ok. ale po chwili sie zalewa i nie chce wejsc powyzej 4 tys. obrotow. Zmienilem zaworek (ta zawleczke przy plywaku) i to nic nie dalo....dokladnie przeczyscilem dysze i tez nic...nie wiem co robic...aha probowalem jeszcze regulowac ja srubka od mieszanki ale moge sobie nia krecic w kazda strone i nie ma zadnej zmiany....Jak zakrece kranik chwile pochodzi na zakreconym i sie przepali to wszystko dziala do momentu kiedy skonczy sie paliwo w gazniku a jak odkrece to sie znow zalewa ...POMOCY !!! nie wiem co robic !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Gazniki sa identyczne tylko ten od mb jest wiekszy. Troche dziwne zdanie :flesje: Sprobuj ustawic nizszy poziom paliwa w gazniku :flesje: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 zmniejszyc poziom paliwa+mniesza dysza powinny pomoc... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 igla na sam dol ... jesli nie pomoze to dysze mniejsze ... mi tam brakowalo paliwa to wzialem dysze i drucik i kazda dziurke powiekszylem dłubiąc :flesje:Odwalilem niezla fuszere ale akurat dostaje tyle paliwa co powinien :flesje:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 masz za duza dysze podaje za duzo paliwa i robi buuu zalewa go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi