Madzik Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Szybko jechal ? To chyba z jego winy tak ?Szkoda kolejnego czlowieka .... Niestety jego wina ...wyprzedzal cienzarowke,a na przeciwnym pasie jechala osobowka i nie zmiescil sie tylko zachaczyl o ktores z aut.....zginol ......i co tu duzo gadac tragedia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 o ku*****a :buttrock: To był ktoś z forum ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 QURCZE, WSZYSCY ROZWODZĄ SIĘ NA TEMAT TEGO, ŻE SPADŁ MU KASK, TERAZ TO CHYBA NIE JEST ISTOTNE...........TRAGEDIA.(*)... wszystko jest istotne ... jak ma pomóc kiedyś komuś uniknąc błędu ... szkoda go ... dziecka ... żony .... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szablik Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 szkoda miał jeszcze całe życie przed soba... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Szkoda, że odchodzi od nas kolejny motocyklista. Oby nie było ich więcej. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trazymach Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Niestety, będzie ich więcej i nic na to nie poradzimy. Jaka pasja, takie życie... Wszyscy sporo ryzykujemy. Jednakże warto żyć właśnie tak, niż być już za życia sfrustrowanym trupem, jak większość społeczeństwa. I dołączam się do kondolencji, też mi bardzo przykro. TrazymachTDM 850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wyrazy wspolczucia dla rodziny i znajomych.Kazdy ma swoja swieczke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Pogrzeb odbędzie się we wtorek na Miłostowieod ul.Warszawskiej o godz 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonia Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Niesamowite w ten sam dzień widziałam jak wyjezdzał motocyklem z domu. Przez mysl mi nie przszło, że chwilę później zginie. [*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 o ku*****a :icon_mrgreen: To był ktoś z forum ????a czy to jest wazne czy to byl ktos z forum ?zygac mi sie chce jak widze te wasze gwiazdki w nawiasach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 zygac mi sie chce jak widze te wasze gwiazdki w nawiasach.. to sie zzygaj co to kogo interesuje ze ci chce sie zygac :icon_mrgreen: :smile: :smile: :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 505iK jeszli masz takie cos pisac nie pisz Widac Prawdziwy Motocyklista :| stopmen wbijaj w takich ludzi Kondolencje dla Zony, Syna i Rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwys Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 To był Wspaniały Człowiek. Znałem Go w sumie od 15 lal. Wielokrotnie bardzo mi pomógł, pomagał też w wielu rzeczach innym członkom mojej rodziny, znajomym. Był ofiarny, cierpliwy, bezinteresowny, uczynny i bardzo pogodny. Był po prostu bardzo dobrym Człowiekiem Takich ludzi się praktycznie nie spotyka, ale ja miałem to szczęście... Żegnaj Przyjacielu, pamiętaj, że Twoi bliscy mogą zawsze na mnie i na moją rodzinę liczyć [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 ok.. ale post o tresci [*] i nic pozatym nic nie wnosi.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi