TIJO Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Kto leci do Leszna zawody odbedą się 22.10.2006 . Ja raczej na 99% bede :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Ja z ekipa 5 motocykli jestem bankowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Orange Team Głogów też się stawi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 JA na 50% bede ;/.Jak zdąze kupic nowe moto-najprawdpodobniej cr 125 i odrazu dzień w dzień ostry trening przystosowawczy do sprzęta ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ja z ekipa 5 motocykli jestem bankowo:)No to znów będziemy jechać w jednej klasie :) Tym razem spróbuje Cię objechać :crossy: :buttrock: Może się uda , wkońcu trochę trenowalem ale zobaczymy :biggrin: :biggrin: . MAcie jakieś fotki toru ?? Specyfikacje itd ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Nawierzchnia to głęboki piach, chociaż podobno w niektórych miejscach ziemię teraz nawożą. Hopy zróżnicowane, ale jest kilka dłuuugich trumien na jednej nawet zwalniam mocno bo jest niebezpiecznie po prostu. Jest trałka (whoopsy) można dużo nadrobić skacząc 2 naraz, ale ja jak narazie się nie przemogłem może na treningu spróbuję :) Tor dosyć szybki ale przyjemny bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 WitamJa tez sie zapewne zjawie na sprzecie ale niestety nie bede startowal z uwagi iz sprzet sie do tego nie nadaja oraz ja sie do tego nie nadaje :) Ale bedzie milo popatrzec na forumowych zawodnikow, usytulujcie se w jednym miejscu szyscy i wywiescie flage forum to moze was znajde :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Moze faktycznie warto byloby na zawody ulozyc jakis znak rozpoznawczy forumistow? Warto bylo by zrobic na koncu imprezki jakies spotkanko:)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ja na 90% bede jako widz ;/;/;/;/Fot jakis konkretnych chociaż natrzaskam ale bedzie mnie nosić jak wy bedziecie latac a ja kisic ogóra z aparatem;/;/;/ :buttrock: :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 No szkoda Artur :/ A ale jest jeszcze tydzień do zawodów może jakoś się uda . MaM NaDzIeJe :D !! Macie jeszcze jakieś fotki toru ?? a Co do Rozpoznania to tu nasze fotki :P Ja - http://www.bikepics.com/pictures/661435/Modest - http://www.bikepics.com/pictures/554809/Rg166- http://www.bikepics.com/pictures/686728/Arturcr80- http://www.bikepics.com/pictures/607208/ Jak by co to zagadajcie :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushroom Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Kto leci do Leszna zawody odbedą się 22.10.2006 . Ja raczej na 99% bede :flesje:gdzie to dokładnie bedzie ? na torze "kacze doły" we wschowie , czy w Lesznie koło (żwirowni, stawu, jeziorka czzy jak kto chce)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 W Lesznie na torze koło Zaborowa czyli tym przy jeziorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 A mozecie wrzucic jakas stronke z dokladniejszymi info??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Zawody-endur...etc-t57189.htmlMacie problemy ze wzrokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi