Browar Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wielkie dzięki ... kurcze ale mnie przycięło na tej stronce ... 2h oglądania zdjęć :banghead: :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Czy ktoś z Was był tam?Mam ochote zahaczyć tam jeszcze w tym sezonie.Pogoda jak na razie sprzyja.POLECAM PRZEZAJEBISTA KNAJPA :buttrock: :biggrin: :lalag: :clap: :ico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Witam!!Wszyscy tak chwalą tą knajpe :P Marian a może byśmy się wybrali większą ekipą :buttrock: Ja bym pojechał z Gośką, może Zbyhu i Łysy by się dali namówić ... może Draco ... ... co ty na to ?? :lalag: :biggrin: :D :clap: Proponuje następny weekend po Rybniku czyli to będzie 21-22 so-nd. Pozdrawiam!! w ten weekend to nie moge, ale tydzień później, jeśli śniegu jeszcze nie bedzie - jazda! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 28 października to znowu mi nie pasi :biggrin: :lalag: :clap: kurna ... Ustalimy coś koło czwartku jak może będe juz miał blachy ... bo na tej z napisem "Browar" troche bym się bał taki kawałek śmigać :buttrock: Pozdro ! PS. A jak Warszawa widzi wyjazd 21-22 października ?? Marian weź daj im tam znaka o temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 szybko ustalajcie, to ja też przyjadę!! hahaha... zobaczyć kletno po raz ostatni :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja proponuje wstępne głosowanie komu by pasiła taka opcja żeby w sobote pojechać do Kletna a w niedziele na bajzel do Chorzowa. ?? :lalag: :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja lecę w sobote do Kletna.Nie wiem czy tam zostane na niedziele(zobacze co z pogoda na niedziele).Jedzie ze mna jeszcze jedna dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Tez zastanawiam się nad wyjazdem do Kletna, nie mam daleko, ale wstyd przyznać w knajpie motocyklowej nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 kurde ,a a do szkoly muszea o ktorej bysta tam byli[ly]ja moze po poludniu przylecialbym ze szkolykawal drogi ,ale co tam. Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 PS. A jak Warszawa widzi wyjazd 21-22 października ?? Marian weź daj im tam znaka o temacie...raczej nie widzi... bo po pirwsze primo... w sobote jest... imieninowa impreza Nowego... a po drugie... primo... to niezle... sie powyrabialo... wez poczytaj EKG... sam zobaczysz :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Kula zrob sobie wagary ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) kiedy ja caly czas na wagarach hihihiwlasnie chcialem zaczac uczeszczac....!?!?!?!? isc? nie isc??hmmm...... Edytowane 17 Października 2006 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ja w sobotę wracam z wawki, także wskakuję na moto i jadę do kletna! pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 bartic ,a o ktorej??moze jednak zerwe sie z zajec Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 nie wiem kulka o której będę we wrocku, ale jadę od razu, o której by to nie było :Dpozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi