hotrod79 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam Was, Mam pytanko gdzie w okolicach centralnej Polski regenerują wały korbowe mnie akurat interesuje wał do K-750..??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Myślę tak: wału nie robi sie w okolicy, wał robi się w miejscach gdzie umieją to zrobić dobrze(trzy miejsca w kraju)-koszt od 200zł do 350zł za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Jesteś z Kutna więc jest gość który to podobno robi ekstra w Poznaniu reklamuje się w książce Ciężkie motocykle radzieckie słyszałem że ma bardzo dobrą opinie i daje gwarancje jak znajdę knige to podam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotrod79 Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Jesteś z Kutna więc jest gość który to podobno robi ekstra w Poznaniu reklamuje się w książce Ciężkie motocykle radzieckie słyszałem że ma bardzo dobrą opinie i daje gwarancje jak znajdę knige to podam namiary.dzięki będę wdzieczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Dor-Mar 0-61 66 58 269 , 0 606 747 018 Poznań ul. Krasickiego 45 ( Świerczewo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi