gr3g Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 heh, no poki co aura sprzyja, aczkolwiek przyznaje ze po 21 jak siodlo i asfalt zaczyna sie mokry robic od rosy a w powietrzu jakos za duzo wilgoci to komfort spada i niemilo sie zaczyna robic. Wszystko byloby si, gdyby nie te roznice w temp. wyjezdzasz o 18 - 19 jest fajnie, potem... mniej fajnie. To moje odczucia, ale moze starzeje sie p: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 wrrrrrja wlasnie niedawno wrocilem do domu.Na dworze + 5 st.Nie zaciekawie, ale daje sie wytrzymac, nareszcie przetestowalem nowe spodnie, niezle trzymaja temperature. Najgorzej ze juz skorzane ocieplane rekawice malo dają. Ale dopoki ponizej zera nie spadnie to bede smigał :icon_mrgreen: Pozdro dla twardzieli i twardzielek :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Też dzisiaj zrobiłem traskę. Nie jest jeszcze najgorzej. Pod skórzane spodnie nałożyłem kalesony termoaktywne i spokojnie można jeszcze jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 ..wracam właśnie ze zlotu i choć termometry pokazywały bardzo niską temperature to nikt jakos się nie skarżył na zimno :icon_mrgreen: :smile: ale tam to sie tworzy taki specyficzny mikroklimat ! poza tym kazdy był już nieźle wstrząśnięty :smile: :smile: :smile: Pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dziś zrobiłem dobrze ponad 100 km. Niczego sobie się śmigało. Wpiąłem już wszystkie podpinki więc na temperaturę nie narzekam. Akurat w mojej okolicy od Turku do Kalisza rzucono nowy asfalcik więc leci się super. 41 km w 20 minut spokojnie się robi :banghead: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wczoraj godz. 19 i było +10 C, a dziś narazie +8 C ... jak dla mnie wypas :clap: zresztą choćby było 0 C to nie bedzie jeszcze tragicznie ... byle śniegu nie było :buttrock: :biggrin: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 :buttrock: :biggrin: :lalag: yeah ... dziś rano u mnie -6 C .. ale pizgało normalnie szron na gałęziach był ... a jutro powtórka z rozrywki 70 km w jedną strone .. ciakawe ile jutro bedzie :clap: :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) :D :D ;) yeah ... dziś rano u mnie -6 C .. ale pizgało normalnie szron na gałęziach był ... a jutro powtórka z rozrywki 70 km w jedną strone .. ciakawe ile jutro bedzie :P :eek: :eek: :flesje: :clap: Juz sie nie moge doczekac sniegu. Mam juz przygotowane piekne opony kostki do rusa, jeszcze tylko odnowic szybe przednia i ja zalozyc... I Yno zimowa YazdaZima dwa lata temu: http://www.bikepics.com/members/storm007pl/55k750/Zima rok temu : http://www.globetrotter.friko.pl/elefant1.html Edytowane 17 Października 2006 przez Storm007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 No jazda z wózkiem po śniegu to rzeczywiście wypas to Ci muszę przyznać :D :D ;) miałem niestety tylko raz okazje sam spróbować ... i jest zeje**** Pozdro !! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 No jazda z wózkiem po śniegu to rzeczywiście wypas to Ci muszę przyznać Oooo...to moze w tym roku zobacze jak to jest. Fakt narazie jezdzilam tylko po polach i ledwo co udalo mi sie ujarzmic ta maszyne, ale co tam....do odwaznych swiat nalezy :D ;) :P A co do jazdy moto, to korzystam z pogody poki moge....a ze slonko swieci popoludniami :D to sie jezdzi Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Po 3mieście śmiga nas jeszcze od cholery i ciut ciut :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ja wlasnie wrocilem z wycieczki 40 kilometrowej, jest + 5 st, ale da sie wytrzymac.Musze kupic chyba nowy akumulator bo dzisiaj odmowil posluszenstwa, dni jego swietnosic juz minely chyba, musialem motor na zapych zapalac ale oplacilo sie :D Cos czuje ze to juz koncowka smigania w tym sezonie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 eee tam końcówka .,, ja nawet w mrozy jeżdze :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 witam dzisiaj w pracy jestem motorkiem i to napweno nie ostatni raz ....w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Pewnie że nie ostatni !! Póki nie ma śniegu na drogach to jeździć ile się da :flesje: choćby było -15C :D :D ;) :P NA KOŃ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi