marcs Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 witam mam pytanko co do regulatora w jawie.otóż założyłem nowy regulator napięcia (elektroniczny) i jak silnik pracuje na 1500obr. to kontrolka od ładowania nie świeci ale jak dodam gazu to zaczyna się żarzyć, a tak nie powinno być. co jest tego przyczyną?czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerlst Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Sprawdź czy wszystko dobrze podłączyłeś. Może ten nowy regulator nie jest na 6V, albo jest zepsuty. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcs Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Sprawdź czy wszystko dobrze podłączyłeś. Może ten nowy regulator nie jest na 6V, albo jest zepsuty.pzdr wszystko jest podłączone super a regulator jest na 6V. w końcu to nowy regulator to raczej jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 u mnie jest dokładnie tak samo. Trochę już pojeździłem i wydaje mi się, że ładowanie jest, a żażąca się lampka nie świadczy o uszkodzonym regelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) nic nie macie uszkodzonego .. zarząca sie kontrolka to wynik sprzężenia zwrotnego... tak ma byc Edytowane 10 Października 2006 przez pit_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi