TIJO Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Będzie jakaś Transmisja w TV albo w Necie ?? ODPISZCIE JEŚLI MACIE JAKIEKOLWIEK INFO !! P.S Słyszałem ze Darek Kłopot startuje :banghead: i , że Ogłaza nie zrobi tego czego wszyscy oczekuja :banghead: :banghead: Nie ma to jak być w klubie w którym jest Freestyler :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Co do relacji pewnie bedzie w TV ja zreszta biore kamere i aparat to jakby co to filmik i foty beda na 100% udostepnione :buttrock: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetor116 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Witam ludziska:). Kto się wybiera na Diverse... w piątek z PKP w Trzebini pociągiem tym 17:10 ??. I kupuje lub kópił te bilety za 110 zł ? ja z 2 kumplami w sobotę jade kupić bilety na właśnie ten sektor. W razie czego proszę pisać tu lub na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Mam pytanko do osób ,które były już w spodku i wiedzą jaka jest widoczność.Który najlepiej wybrać sektor ? Chodzi mi o bilety za 110 zł. I czy lepiej brać niższe rzędy w danym sektorze czy wyższe? Nigdy nie byłem w spodku stąd moje pytanie. P.S.Jade z Warszawy i bedę miał jedno wolne miejsce jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam!! mam pytanko. Z kamerwmi wpuszczą bez problemu? Nikt o to nie będzie sapał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 szczerze mowiac to nie mam pojecia ale kamere pod bluze i po problemie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Grucha wiesz co nam mogą zrobić? Boss SEBOOL wleci to odrazu zapanuje pożądek w szeregu organizatorów! <lol2> Za taką cenę biletów i to jeszce jedno dniowego pownien każdy widz wziąć sobie coś do domu. Ja od sibie proponuje wziąśc lawet i zabrać z dwie rampy :) pozdr. Edytowane 18 Listopada 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Też bym zabral pile ale K@!#A z przedluzaczami nie wyrobie :buttrock: Jeszcze nie mam biletow kupuje te za 110 w poniedzialek mam nadzieje ze beda!!! slyszalem wogole ze w sobote jest normalnie impreza po zawodach... Is it true? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetor116 Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 LUDZISKA !! popatrzcie co pisze na tej stronie !!!!! http://extrema.sport.wp.pl/kat,26487,wid,8...ml?ticaid=12b4f NA SAMYM DOLE !!"Poprzednio zawody miały być rozgrywane 24 i 25 listopada. Organizatorzy postanowili jednak przeprowadzić całe zawody w sobotę 25 listopada. Takie rozstrzygnięcie tłumaczą decyzją IFMXF, austriackiego organizatora cyklu. " Ponownie pytam czy są osoby które jadą na DNOTJ z PKP w Trzebini bo wiadomo że im więcej osób tym lepiej :icon_exclaim: prosze pisać tutaj lub na GG nawet jeśli mnie nie będzie . A co do mojego ostaniego postu to chyba tam ktoś się pomylił albo zrobił sobie jaja bo na innych stronach pisze normalnie, ale będę dzwonić za chwile i sie wszystkiego dowiem to wam przekaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Siema :icon_mrgreen:, właśnie wygrałem dwa bilety w strefie zielonej :icon_eek:)). Już nie moge się doczekać. A moze jakieś spotkanie forumowiczów? Nie wiem co za idiota pistał ten artykuł na WP.pl, przecież nic takiego na stronie ifmxf.com nie ma !pozdro Edytowane 19 Listopada 2006 przez predator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 jest ktoś chętny na tani bilet? ja dzwonilem do nich i powiedzieli ze jest w piątek i sobote na bata, wiec tanio sprzedam jeden bilet!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flor Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 LUDZISKA !! popatrzcie co pisze na tej stronie !!!!! http://extrema.sport.wp.pl/kat,26487,wid,8...ml?ticaid=12b4f NA SAMYM DOLE !!"Poprzednio zawody miały być rozgrywane 24 i 25 listopada. Organizatorzy postanowili jednak przeprowadzić całe zawody w sobotę 25 listopada. Takie rozstrzygnięcie tłumaczą decyzją IFMXF, austriackiego organizatora cyklu. " Ponownie pytam czy są osoby które jadą na DNOTJ z PKP w Trzebini bo wiadomo że im więcej osób tym lepiej :banghead: prosze pisać tutaj lub na GG nawet jeśli mnie nie będzie . A co do mojego ostaniego postu to chyba tam ktoś się pomylił albo zrobił sobie jaja bo na innych stronach pisze normalnie, ale będę dzwonić za chwile i sie wszystkiego dowiem to wam przekaże. wszystko jest po staremu- 24 i 25.11.do zobaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Ja bym chętnie pojechał,ale raczej nic z tego nie wyjdzie.Aby oglądać to w miare normalnych warunkach to pasuje wziąć bilet na sektor 3,doliczyc do tego transport plus jakies żarcie po drodze to sie ponad 150 zł robi w moim przypadku ;/ Szkoda że takie drogie te bilety,moim zdaniem grubo przesadzili. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Czy ktoś się orientuje czy w piątek jest to samo cow sobotę?Zazwyczaj bywa tak, że jak jest impreza i niby jak oba dni są takie same to zawsze pierwszy dzień jest fajniejszy i większośc jest bardziej zpałerowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 moze byc tak ze w piątek będzie pierwsza runda a w sobote 2=finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi