Szerlok Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Wkońcu odkryłem miejsce wycieku oleju. Po zdjęciu plastików okazało się że ktoś zerwał śrubę i wkleił na silikon. Śruba widoczna na zdjęciach, trzymająca górną pokrywę silnika, pod zbiornikiem paliwa.Może ktoś ma coś takiego? Skąd zdobyć taką śrubę? HONDA CBR 1000F SC21 ale śruba pewnie jest identyczna w innych modelach.Śruba widok 1Śruba widok 2Śruba widok 3 na tym zdjęciu oznaczona jest nr 6 Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Nie widzę problemu tylko podaj namiary na GGpopzdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 przedzwoń do hondy powinni ci taką naruchać koszt powinien być niewielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 sprawdzić numer katalogowy i cenę to najmniejszy problem ale były jakieś zmiany w konstrukcji bo system wymaga wprowadzenia numeru silnika Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerlok Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 sprawdzić numer katalogowy i cenę to najmniejszy problem ale były jakieś zmiany w konstrukcji bo system wymaga wprowadzenia numeru silnika moje GG: 3578857w dowodzie rejestracyjnym mam tylko numer VIN czyli ramy: SC2121....itd ale to nie numer silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi