Gość Punkbuster Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) muj ogar (silnik jawa) gasnie przy małych obrotach wczesniej tak nie był czy np zanieczyszczenia w gazniku moga tak zrobic bo mi zostalo mało paliwa i z dna idzie do gaznika troche syfu powiedzcie czy to możliwe mieszanke mam dobrą 1:30PS.gażnik mam wyregulowany bo doslownie dzien temu działał Edytowane 6 Października 2006 przez Punkbuster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 A gaśnie na zimnym czy na gorącym silniku? A tak w ogóle jak nic poza gaśnięciem na wolnych obrotach złego sie nie dzieje to podkręć mu z pół obrotu tą śróbkę od przepustnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 no swieżo po wyciągnięciu z garażu 500 m przejchane mocno hamuje w czasie jazdy wrzucam z 2 na 1 jak wciskam spszegło i jade okoł 10 km na godz gasnie ja szybko wrzucam 1 no i znow działa cos w stylu na zapych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Slaba kompresja albo zly sklad mieszanki i regulacja gaznika (musi byc na rozgrzanym silniku) :biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 kompresja jest idealna mieszanka tez ale bardziej sie obawiam ze syf sie zgromadził w gazniku no i zgadzam sie tez ze gaznik jest zle wyregulowany :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Moze to oczywiscie byc przez syf :bigrazz: Wlecial ci gdzies i blokuje doplyw mieszanki. Tylko wtedy by ci moto caly czas mulilo.... Ale nie wiem jak ty masz :biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 A ja wiem, a ja wiem. Kranik ci sie zapchał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ooo tez możliwe sprawdze jutro kranik ale gaznika nie będe wykręcał bo nie złorze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Ale moto ci muli czy tylko gasnie na niskich?? BO jesli chodzi dobrze tylkogasnie na niskich to wystarczy wyregulowac obroty i po sprawie... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) tylko gasnie uff ale sprwdze jeszcze kranik nie zaszkodzi za zapas go przeczyscic zeby puzniej nie miec kłopotów Edytowane 7 Października 2006 przez Punkbuster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Tak tak, najlepiej wyreguluj gaźnik. :icon_mrgreen: Tylko jest jedno ale, tego gaźnika się nie reguluje, co najwyżej możesz mu podkręcić obroty.Kompresja się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 W silnikach Jawy sie nie reguluje skladu mieszanki?? Jak to mozliwe?? Sama sie reguluje czy co?? Prosze o odp... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 ale jestescie dziwni muwie ze kompresje mam dobrą a wy mi wmawiacie co innego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Soku, tak, w silnikach Jawki nie reguluje się skladu mieszanki..Kiedys miałem i nie bylo :buttrock: Obroty mozna podkręcić i tyle :icon_mrgreen: Gaznik nie jest trudny do zlozenia przeciez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Punkbuster, a jak odpalasz na pych to na którym biegu?Sprzęgło dobrze wyregulowane?Ustaw dobrze iskrę, bo czasami stojan lubi się przestawić.Aha i sprzęgło nie "spszegło". :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi