Klaus Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Witam serdecznie, kto mnie oświeci - gdzie vn 1500 tourer albo nomad ma regulator napięcia.pozdrawiamklaus Edytowane 6 Października 2006 przez Klaus_Drifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Przejrzałem na szybko schemat części użytych w VN (na stronie producenta) i mimo szczerych checi nie znalazłem. Większość motocykli ma to w obrębie tylnego błotnika (za silnikiem) ale jak ma Drifter - diabli wiedzą. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 nie wiem jak to jest w vn 1500 ale w vn 1600 jest tak jak sie patrzy na motor na samym dole wzdloz siedzenia kierowcy, takie czarne,a jak nie tak to pewnie z przodu gdzies miedzy rama i chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 gdzie drifter ma to wiem - ale tam pójdzie tłumik i muszę to gdzieś przełożyć i patrzę na nomada a ten tam nie ma - więc gdzie ma szukam i nie widzę dotego tak sobie myślę żeby przewodów nie przerabiać a nie był za blisko tłumika - bo nie wiem czy chłodzenie będzie miał odpowiedniepozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 no i już wszystko jasnew vn 1500 nomad, vn 1600 classic - przeniesiono regulator napięcia do przodu pod chłodnicę - świetna sprawa - tylko że będę musiał kupić taki regulator - bo ma inny rozkład żeber do chłodzeniaten z tyłu co jest się nie zmieści - hmmmmm.no może uda mi się coś z tym wykombinować jeszcze innegopozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 pisalem ci przeciez ze pewnie gdzies kolo chlodnicya w vn 1600 jest tak jak pisalem a nie tak jak mowiszno chyba ze moiwsz o wersji classic tourer to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi