łojant Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 czołemjestem tu nowy jak widać i narazie nieczynny motocyklowo.Wertując godzinami to forum nasuną mi sie dość intrygujący i przerażający wniosek,mianowicie wszyscy albo prawie wszyscy dłużej jeżdzący mieli przynajmiej jeden poważniejszy wypadek na sprzęcie.Mam pytanie do starych wyjadaczy,czy rzeczywiście nieda sie tego uniknąć.Chyba niema tygodnia zeby ktoś nie zginą lub nie leżał na ojomie.Nie jestem strachliwy robie rzeczy które czasami marszczą skóre na d**ie, ale wygląda to strasznie.Czy zawsze obowiązuje zasada "jak się nie przewrócisz itd. Jestem ciekawy jak to było w waszym przypadku.Mnie od jazdy na moto nic nie odstraszy chyba że kasa(siła wyższa), chciałbym wiedzieć na co uważać Może to trochę brzmi jak ble ble ble jakoś nie potrafiłem tego przedstawić jak chciałem-sorrydrógie sorryza ew. błędy ojjoj chyba się temacik nie przyją,bo pustki straszliweno to do oczyszczalni go panie admin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Przejżyj pierwsze 5 stron wstecz w Szkole jazdy, tam o wypadkach i ich unikaniu jest mnóstwo. O statystykach tez. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Łojant, a na rowerze się nigdy nie wywaliłeś? Możesz nie pamiętać, ale na moto jest większa prędkość i masa, stąd i obrażenia większe. Osobny temat (nie raz i nie w jednym wątku poruszany) to uliczny survival... Ale chyba nie jest aż tak tragicznie. Przecież nikt nie opisuje na forum udanej przejażdżki, nie? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 temat już był wałkowany 16 lat bez gleby- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 temat już był wałkowany 16 lat bez gleby- pozdrawiam16 lat czyli można gratulacje i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi