petrolohead_69 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witam! Mam zamiar zrobic prawko A1 :) i chciałem sie dowiedzieć gdzie w okolicy Zdunskiej Woli, Sieradza, Łasku mozna zrobic takie prawo jazdy. z góry dziekuje za odpowiedź. petrolohead_69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 W Sieradzu ja robilem A1 teraz robie A :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 W Sieradzu ja robilem A1 teraz robie A :) A w jakim osrodku robiłes i ile zapłaciłes?? :) petrolohead_69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 OO witam Zduńsko Wolanina. Na placu wolności jest szkoła ABAuto i może tam zrobia ... jest to duza szkola zd-wola lodz i chyba sieradz oraz wielun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 OO witam Zduńsko Wolanina. Na placu wolności jest szkoła ABAuto i może tam zrobia ... jest to duza szkola zd-wola lodz i chyba sieradz oraz wielun A witam witam, fajnie spotkac na forum kogos ze swojego miasta :) . Wiem ze jest na palcu wolności ale widział w ich ogłoszeniach tylko kategorie A. Ale pójde sie spytać o to A1. Dzieki za odpowiedz petrolohead_69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi