MarianKa Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 A, witam w świecie wirtualnym!Do wspólnego!!!!! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Gratulacje! Wiedziałam, ze na wszystko przychodzi czas w zyciu... czyli ja mam go jeszcze troche :banghead: i tez w koncu zrobie prawko :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 :clap: gratulacje dla Twojej mamuśki :clap: Tylko pozazdrościć takiej rodzinki, zawsze jest wspólny temat... przy stole i w garażu :flesje: Latacie razem na zloty :icon_mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Respect:):):) Tylko poczekać chwile jak mama zmieni się w Ghost rider'a;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 forum to nie wykopalisko archeologiczne! po jakiego odkopywać stare tematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 heehee super :0) !!!! ciekawe kiedy bedzie chciala przesiasc sie na cos wiekszego ... :) gratulacje dla Mamuski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Czolem! Mama juz ma XJ600 ;]. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Dobre dobre, brawo dla Mamy :D . Żeby jeszcze moja śmigała na moto byłoby ciekawie... ma 39 lat, w sumie jeszcze ma czas się nauczyć. Póki co nie chce słyszeć o tym totalnie NIC i wydaje mi się, że już niestety tak pozostanie. Pozdrawiam i życzę szerokości na nowej XJ. PS. Dobry sprzęt na trasy! forum to nie wykopalisko archeologiczne! po jakiego odkopywać stare tematy? pfff... w moderatora się bawisz? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 faktycznie wyczyn i trzeba czola pochylic :) Oby takich mamusiek wiecej bylo. pozdrawiam :biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 rodzina na 4um w komplecie? :) no boba- i ode mnie gratuliren -moja bedzie sie przymierzac do A, ale dopiero po mnie- czyli na nastepny sezon.. bedzie dosiadanie V-stara 650. ..szkoda tylko ze moja siostra ciemna w temacie.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Witam :icon_question: Moja mama własnie zdała prawko na motocykl!! Wyczyn to niezły, gdyż ja mam lat 26, więc możecie sobie pomyślec, ile ma ona (ale nie zgadywać mi tu ile!!! :icon_razz: ) Drogi zyskały zatem MEGA ostrożną motocyklistkę, która będzie ujeżdzała nasze drogi na Suzuki GN 250! :banghead: :banghead: GRATULACJE dla mamy pisać tutaj :crossy: Pozdrawiam!LYsY PS. A kto zna mnie, mojego brata i ojca to wie, że zrobiła nam się motocyklowa rodzinka :flesje:PS2. Za pierwszym razem :icon_razz:No widze że tu się szykuje rodzinka Travisa Pastrany :flesje: W 3 części filmu Nitro Circus jest kawałek filmu jak babcia Travisa robi Backflipa :crossy: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 no temat ciutke odswiezony, ale i tak warto mamie pogratulowacciekawe czy ja moja kiedys namowie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 no temat ciutke odswiezony, ale i tak warto mamie pogratulowacciekawe czy ja moja kiedys namowie :icon_question:Ano odświerzony i dzięki temu :banghead: mogę złożyć Gratulację dla Mamy i całej motorodzinki :banghead: zdravim horko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Przeczytałam wszystkie posty od Was - Kochani! Nie miałam pojęcia, że tyle wyrazów wsparcia i sympatii dostanę z tak wielu stron. Jestem pod wrażeniem, tym bardziej, że dopiero weszłam (nieśmiało) do Wielkiej Motocyklowej Rodzinki. Mama Łysego i Zbyha, żona Maryanka. Krótko - BOBA :icon_eek: Boba gratulacje!!! Nigdy nie jest za pozno zeby robic cos co Ci sprawia przyjemnosc!!!! Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi