Skocz do zawartości

Moja mama zdała egzamin na prawko kat. A!!!!

LYsY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...

Dobre dobre, brawo dla Mamy :D . Żeby jeszcze moja śmigała na moto byłoby ciekawie... ma 39 lat, w sumie jeszcze ma czas się nauczyć. Póki co nie chce słyszeć o tym totalnie NIC i wydaje mi się, że już niestety tak pozostanie. Pozdrawiam i życzę szerokości na nowej XJ. PS. Dobry sprzęt na trasy!

forum to nie wykopalisko archeologiczne! po jakiego odkopywać stare tematy?

pfff... w moderatora się bawisz? :banghead:

faktycznie wyczyn i trzeba czola pochylic :) Oby takich mamusiek wiecej bylo.

pozdrawiam

:biggrin:

rodzina na 4um w komplecie? :)

no boba- i ode mnie gratuliren

-moja bedzie sie przymierzac do A, ale dopiero po mnie- czyli na nastepny sezon.. bedzie dosiadanie V-stara 650.

..szkoda tylko ze moja siostra ciemna w temacie..

Goska

Dzika, tak jak natura chciała

Witam :icon_question:

Moja mama własnie zdała prawko na motocykl!! Wyczyn to niezły, gdyż ja mam lat 26, więc możecie sobie pomyślec, ile ma ona (ale nie zgadywać mi tu ile!!! :icon_razz: )

Drogi zyskały zatem MEGA ostrożną motocyklistkę, która będzie ujeżdzała nasze drogi na Suzuki GN 250! :banghead: :banghead:

GRATULACJE dla mamy pisać tutaj :crossy:

Pozdrawiam!

LYsY

PS. A kto zna mnie, mojego brata i ojca to wie, że zrobiła nam się motocyklowa rodzinka :flesje:

PS2. Za pierwszym razem :icon_razz:

No widze że tu się szykuje rodzinka Travisa Pastrany :flesje: W 3 części filmu Nitro Circus jest kawałek filmu jak babcia Travisa robi Backflipa :crossy:

www.odszkodowania-wlodarczyk.pl

no temat ciutke odswiezony, ale i tak warto mamie pogratulowac

ciekawe czy ja moja kiedys namowie :icon_question:

Ano odświerzony i dzięki temu :banghead: mogę złożyć Gratulację dla Mamy i całej motorodzinki :banghead:

zdravim horko

Przeczytałam wszystkie posty od Was - Kochani! Nie miałam pojęcia, że tyle wyrazów wsparcia i sympatii dostanę z tak wielu stron. Jestem pod wrażeniem, tym bardziej, że dopiero weszłam (nieśmiało) do Wielkiej Motocyklowej Rodzinki. Mama Łysego i Zbyha, żona Maryanka. Krótko - BOBA :icon_eek:

Boba gratulacje!!! Nigdy nie jest za pozno zeby robic cos co Ci sprawia przyjemnosc!!!! Rusty