NEH Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 zapraszam do lekturyhttp://img208.imageshack.us/my.php?image=n...szczalnijx6.jpgładnie ładnie niezniszczalni stają się już bardzo popularni oby tak dalej !!!! Ja mam to w troche lepszej wersji: http://img140.imageshack.us/img140/2121/nieznhz5.jpg Niedługo będziemy tak znani jak frytka z BARU... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Niedługo będziemy tak znani jak frytka z BARU... :bigrazz: A kto to jest ?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ty Frytce daj spokój bo powie że znowu jest obrażana :bigrazz: Zaraz lece do sklepu po gazetke :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja już kupiłem sobie jeden egzemplarz :buttrock: Fajnie jest przeczytać jakiś pozytywny tekst o motocyklistach :bigrazz: Bo wszędzie piszą jaknajgorzej - dawcy, piraci, szaleńcy, wariaci itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoinka Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 A tak może numerek podasz, bo jakoś się gdzies tam do Ziutka zapodział...... :buttrock: .pzdr numer do Ziuta: 0503647862 ale naprawde zachecam do odwiedzin zamiast katowac go telefonami, na pewno sie ucieszy, sam bym juz w szpitalu go odwiedzal ale mam troche hmmm... daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 250 litrow krwi... to robi wrazenie. ponad 500 osob, wielu z nas po raz pierwszy i pewnie nie ostatni (oczywiscie miejmy nadzieje ze "bezcelowo" beda te nastepne razy) Mysle ze wszyscy mozemy sobie pogratulowac !!!. :bigrazz: Przy takim wsparciu to mozna gory przenosic !!! No i wkoncu stwirdzenie "DAWCA" nie bedzie dla nas obrazliwe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 dawcy krwi :buttrock: masz racje gr3g, że chyba możemy sobie pogratulować. i podziękować sobie wzajemnie i tym wszystkim, którzy przyłączyli się do akcji.serducho sie cieszy kiedy słyszy dobre wieści. pozdrawiam wszystkich :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 zapraszam do lekturyhttp://img208.imageshack.us/my.php?image=n...szczalnijx6.jpgładnie ładnie niezniszczalni stają się już bardzo popularni oby tak dalej !!!!......i nie tylko "NIEZNISZCZALNI" stają sie popularni, dzisiaj o 20-tej przyjechała znów ekipa do "ROTI", nie pamiętam jeszcze wszystkich Waszych imion, ale serdecznie się z pewną akurat miłą parą przywitałem, Ona nic, a On na to....no w końcu przyjechałem na "NIEZNISZCZALNĄ" zapiekankę he he.... :buttrock: no i już tak zostanie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ona nic, a On na to....no w końcu przyjechałem na "NIEZNISZCZALNĄ" zapiekankę he he.... Nie było mnie teraz ale podejrzewam że to na 100% NEH powiedzial :P no albo druga ewentualnośź Kiler. Jednak obstaje za Nehowcem :flesje: Pozdro. A kiedy teraz wypad do Ziuta a potem do Roti :flesje: Byle tylko nie w weekend :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 byłem wczoraj delegacją u ziuta z radkiem i dymkiemprzekazaliśmy mu koszulkę wraz z pozdrowieniami od wszystkichbardzo mu się podobała powiesiłem mu na łóżku teraz kazdy odwiedzający kto nie jest podpisany może nadrobić zaległość ogólnie to wygląda nie najgorzej humor mu dopisujecały czas gada tylko o imperazch na których rzekomo był i salonie ferari który odwiedził :P ładnie go tam naszprycowali :flesje: :flesje: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 cały czas gada tylko o imperazch na których rzekomo był i salonie ferari który odwiedził :) ładnie go tam naszprycowali :P :P :flesje: Ja piernicze , ale miał jazdy - najważniejsze że humor mu dopisuje:) Ja go odwiedze w niedziele bo dopiero w ten dzien mam wolne- a poźniej pojade do ROTI obadać teren :flesje: - aha no i oczywiście zahacze o Bułgarską:D :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 byłem wczoraj delegacją u ziuta z radkiem i dymkiemprzekazaliśmy mu koszulkę wraz z pozdrowieniami od wszystkichbardzo mu się podobała powiesiłem mu na łóżku teraz kazdy odwiedzający kto nie jest podpisany może nadrobić zaległość ogólnie to wygląda nie najgorzej humor mu dopisujecały czas gada tylko o imperazch na których rzekomo był i salonie ferari który odwiedził :icon_razz: ładnie go tam naszprycowali :clap: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Też byłem wczoraj kolo 19 u Ziuta i faktycznie humor mu dopisuje:))) troszku opowiadał...o tamtym szpitalu...masakra.Poza tym powiedział mi, że na otwarcie sezonu zorganizujemy barierki, Fazer idzie pod młotek i mówi ....CYTAT: "Srada chyba przerabio na streeta tylko ponoc te gaźnikowce nie wytrzymują pionów długich..." :D :) Bedzie dobrze :flesje: :flesje: :P :) P.S. a jesli chodzi o te imprezy to faktycznie mowił ze tylko noga przywiązana do stelaż go powstrzymała przed pojściem na "impreze" ktora była tuz za drzwiami ... po za tym czuł sie jak człowiek guma...:)Mały jest nie do podrobienia :P i NIEZNISZCZALNY :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Nie było mnie teraz ale podejrzewam że to na 100% NEH powiedzial :D no albo druga ewentualnośź Kiler. Jednak obstaje za Nehowcem :flesje: Pozdro. :flesje: Gratulacje kris...Zgadłes... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Gratulacje kris...Zgadłes... :D Widzisz jak dobrze Cię znam :P :flesje: hehe... NIEZNISZCZALNY :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Wczoraj o 11 bylem u Niezniszczalnego ! koszulka wisi nad łóżkiem :icon_mrgreen: już nie mamrotał... Ibiza widać też już biega - siedział cały czas u Ziuta. Mały miał wczoraj zabieg - przeszczepiali mu skórę z lewego uda do prawej kostki, czy cosik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi