Norberto Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 dzwoniłem do Waldka i mowił ze ma dla nas juz promocje... piwo po 4 zl i absoluta 0.7 by nam duzo taniej puscił gdziesz okolo 70zł liczyłem ze jakbysmy przed impra złożyli sie po 40-50 zł i założyli ze bedzie nas 15 osób to mamy juz 45 piw i 7 flaszek po 0.7 absoluta to chyba juz troszke jest picia w koncu wiadomo ze jeden wypije wiecej inny mniej ja np. wypije 2 piwa po tym całym dni i do tego z 4 strzały czystej i jest mi juz dobrze+:icon_mrgreen:)) to jest moja propozycja wiadomo ze jak bedzie nas wiecej to po mniej sie złozymy i bedzie wiecej chlania... ale lepiej zapłacic od razu i niech bedzie sobie na stole niz kazdy ma dochodzic do baru co chwile i zamawiać... takie siano jakie proponuje na zrzute to kazdy z nas NAPEWNO wyda gdziekolwiek nie pojdziemy... a jak trafimy na dyske lub gdzies nawet colokwium to wstep tez kosztuje a tu oczywiscie free tak samo jak kibel...jakby co to zarezerwowałem wstepnie na okolo 20 osób ale to tylko asekuracyjnie narazie...a sprzety mozna przy empiku na strzezonym lub pod placem wolnosci zostawic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 jasne ze da sie zalatwic sa wielkie i wygodne :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 no za loze tez nie płacimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 za godzinkę finko napisze co tam załatwił w Niagrze i będzie wszystko jasne czego sie spodziewać po lokalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 do COLOQWIUM lub CORNERA wstep jedyne 5zlbrowar po 4zla setka z redbulem jedyne 16zl - TANIOCHAprzezycia z laskami w COLO - bezcenne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Niagara -3 chętnych -finko+1, dymek, marcoColoqwium/corner -2 chetnych -pablo, tomajLong - 2 chętnych -Norbi, LuzerSvejk - narazie jest 8 osób jak ktos przychodzi z kobieta to niech pisze +1PS kobiety głosu nie mają :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 jEZELI ODPADNIE COLOKWIUM TO JA PRZENOSZE GLOS NA lONG :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 sonda - może trochę z dupy, ale na kibel mnie cisło, więc szybko szybko :icon_mrgreen: http://forum.motocyklistow.pl/Impreza-na-z...nan-t58211.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Mozna zarezerwowac miejsca w Niagarze, uszykuja nam stoliki. Do 19.00 musze dac odpowiedz co i jak. Poza tym bedzie impreza otwarta, wiec troche obcej wiary bedzie.Piwo 5 zl,a cos mocniejszego ok 12 zl ( wódka 50 ml + soczek ) Ja bede z zona, wiec laski mam w pompie. A co z resztą Ibiza, Radek320 i pozostali ??? Edytowane 28 Września 2006 przez finko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 O ku*wa przeczytalem te wasze wypowiedzi i doszedlem do wniosku ze wiekszej bandy gamoni w zyciu nie widzialem kupujecie ku*wa chalupe czy idziemy sie napic bo jak napic to byle gdzie piwo kopie tak samo. mam tylko jedno zastrzezenie kto sie nie czuje na silach do bojki to do colokvium odradzam bo jak ja tam wejde to sparingi beda na dzien dobry napewno juz z sama bramka bo kto zna klozeta i mnie ten wie czym to sie skonczy ( beda ofiary napewno ) a reszta propozycji oki najsoczysciej wyglada Norbirgo ale mi i tak wszystko jedno i prosze nie robmy pipy i nie zachowujmy sie jak baby przy wyborze stringow idziemy, pijemy, jedni padaja na ryj, inni znajduja skory do wyruchania, gadamy, jemy, pijemy, pijemy, pijemy i wracamy do domow lub nie to wszystko po co ta awantura pozdro do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 jaka awantura normalne wybory co telewizji nie oglądasz nie wiesz jak to się teraz robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ja głosowałem na Corner :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 czyli widać, że lubisz się naparzać ! ja tam jestem spokojny chłopak ! sonda http://forum.motocyklistow.pl/Impreza-na-z...nan-t58211.htmlpo pierwsze głosować !!! narazie tylko 8 osób - wstyd ! no i po drugie tak głosować, aby wygrał LONG (bo i tak tam pójdziemy :icon_exclaim: :icon_twisted: :icon_exclaim: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 czyli widać, że lubisz się naparzać nie lubie ale takie sa realia i pewne uklady ukladziki no i nie ze wszyskimi baranami mozna sie dogadac na czym stanelo LONG???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubKa Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jak co to ja jestem za Longiem bo blisko do chaty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi