TOMAJ Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 bede sedl za wiekszoscia moim zdaniem ostanie slowo powinien miec nasz PREZES RADEK :icon_twisted: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ostanie slowo powinien miec nasz PREZES RADEK a jak prezes ku*wa Radek powie ze ubieramy gangi i idziemy na dancing do Adri to co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 a jak prezes ku*wa Radek powie ze ubieramy gangi i idziemy na dancing do Adri to co?? to moze ktos wychaczy stara babcie przy kasie ktora zasponsoryje nowego sprzeta :icon_twisted: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ahhh Adria, złote przeboje :icon_exclaim: to jest to hehe,..... ja bym też się pisał na chlanie ale mam na razie 3 rzeczy do wyboru na sobotę i trochę nieciekawie, na zakończeniu na bułgarskiej, itd na pewno nie będę :icon_twisted: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 mi to rybka gdzie pojdziemy byle nie svejk acha ja bede z kobieta :icon_exclaim: ale sklonny bym byl za aaaa h*j wie juz za czym pogadamy w sobote ale radas dobrze pisze ze idziemy dobrze sie bawic i naloic, :icon_exclaim: PS norbi kuruj sie i dowiedz sie co to byly za cymbaly to sie im cos wywinie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 czyli ustalone idziemy do Longajak będą jakieś problemy to do norbiego :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Pisze sie na chlansko, GDZIEKOLWIEK...Do soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 podejrzewam że Tomaj ma w tym Coloqwium jakis interes :D że aż tak bardzo go tam ciągnie :Ddajmy jeszcze okazje się innym wypowiedziec i zdecydujemyzróbmy moze poprostu zwykłą demokracjęnaraziem mamy 4 propozycje:Niagara -Coloqwium/corner -2 chetnych (pablo tomaj)Long -Svejk - ja sie jeszcze zastanawaiam generalnie się dostosuje :icon_mrgreen: każdy z lokali mi odpowiada :icon_mrgreen: wy tu debatujecie gdzie pójdziecie i czy lachony czy piwko a my dalej nie wiemy gdzie można iść się zabawić myśle że każde miejsce bedzie dobre jak dobra ekipa sie zbierze a lachony same przypełzna :icon_twisted: po paradzie sie przebieracie i na impre a my musimy w skórach wyskoczyć :icon_exclaim: no ale mysle że pokarzecie nam jak sie Poznań bawi i pobawimy się z Wami :smile: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Zawsze możecie w plecaku wziaść lumpy ! przebrać się w lokalu - norbi na bank załatwi przetrzymanie kombinezonów i rzeczy na zapleczu lokalu L...O...N...G :icon_exclaim: :icon_exclaim: a jak u was ze spankiem ? nie macie nic zorganizowne ? sprzęty możecie postawić na strzerzonym - 200 m od lokalu L..O...N...G :icon_twisted: Edytowane 29 Września 2006 przez LUZIPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 powiem krótko - damy czadu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 powiem krótko - damy czadu !!!!!!!!!!!!!!!!!! no ba!!! zakladam wieksza zebatke i drewiana opone wiec bedzie ogień! :icon_twisted: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 no to widze ze juz postanowione LONG moze byc :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Rezerwujcie longa Ziut okolo 13 - 14 bedziesz jeszcze brykać na Bługarskiej ?? Bo jak nikogo nie bedzie to lepiej przyjade okolo 15-16 Edytowane 29 Września 2006 przez Pablo2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 raczej tak bo jestem troche "przywiazany" do tego miejsca. jest tez opcja by odwiedzic kakolewo lub maly teror miast i wsi zrobic. wlatuj jak najwczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Ja mam zamiar jezdzic cały dzien - wiec bedzie i terror miasta i blugarska i co tam tylko wymyslimy - najwczesniej moge byc okolo 13. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi