Skocz do zawartości

Zakończeniowa imprezka udana w Poznaniu

Rekomendowane odpowiedzi

ahhh Adria, złote przeboje :icon_exclaim: to jest to hehe,.....

ja bym też się pisał na chlanie ale mam na razie 3 rzeczy do wyboru na sobotę i trochę nieciekawie, na zakończeniu na bułgarskiej, itd na pewno nie będę :icon_twisted: pozdr

mi to rybka gdzie pojdziemy byle nie svejk acha ja bede z kobieta :icon_exclaim: ale sklonny bym byl za aaaa h*j wie juz za czym pogadamy w sobote ale radas dobrze pisze ze idziemy dobrze sie bawic i naloic, :icon_exclaim: PS norbi kuruj sie i dowiedz sie co to byly za cymbaly to sie im cos wywinie :icon_twisted:

podejrzewam że Tomaj ma w tym Coloqwium jakis interes :D że aż tak bardzo go tam ciągnie :D

dajmy jeszcze okazje się innym wypowiedziec i zdecydujemy

zróbmy moze poprostu zwykłą demokrację

naraziem mamy 4 propozycje:

Niagara -

Coloqwium/corner -2 chetnych (pablo tomaj)

Long -

Svejk -

ja sie jeszcze zastanawaiam generalnie się dostosuje :icon_mrgreen: każdy z lokali mi odpowiada

:icon_mrgreen: wy tu debatujecie gdzie pójdziecie i czy lachony czy piwko a my dalej nie wiemy gdzie można iść się zabawić myśle że każde miejsce bedzie dobre jak dobra ekipa sie zbierze a lachony same przypełzna :icon_twisted: po paradzie sie przebieracie i na impre a my musimy w skórach wyskoczyć :icon_exclaim: no ale mysle że pokarzecie nam jak sie Poznań bawi i pobawimy się z Wami :smile: :icon_exclaim:

Zawsze możecie w plecaku wziaść lumpy ! przebrać się w lokalu - norbi na bank załatwi przetrzymanie kombinezonów i rzeczy na zapleczu lokalu L...O...N...G :icon_exclaim: :icon_exclaim: a jak u was ze spankiem ? nie macie nic zorganizowne ? sprzęty możecie postawić na strzerzonym - 200 m od lokalu L..O...N...G :icon_twisted:

Edytowane przez LUZIPOWER