marecki Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Tutaj pare fotek z 160 paru :icon_mrgreen: www.nierudzki.neostrada.pl/borki_1cz.rarP.S Mam nadzieję, że link działa. Jak coś nie tak, to pisać :buttrock:Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Kiedy nastepna jazda :icon_mrgreen: - kiedy tylko czas bedzie i suchy asfalt, napewno sezonu to ja jeszcze nie zakończyłem, napewno sie zgadamy na forum, moze w sobotkę co prawda w tygodniu smigam jak tylko jest pogoda ale nie wiem co mi wypadnie i cięzko mi sie umawiać niedzielka odpada lece zarobić troszke siniaków na painballu Przechodzimy na PW, bo uskuteczniamy niepotrzebnie spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Dziadu a dlaczego Ty wracałeś do Warszawy???? Przecież rejestrację masz RADOMSKĄ! :icon_mrgreen: Gwoli ścisłości, tablica zstała stjóninkowana przez pewnych dwóch zgryźliwych tetryków, dla ścisłości dodam, że jeden jeździ na gejowsko-kolorowej esfałce a drugi na udającym fałkę daleko wschodnim wynalazku zwanym TRX :buttrock: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 W tym roku w Borkach było SUPER,extra impreza organizacja 100% Wczerpująca ipreza na maxa. ZA rok znowu? :icon_mrgreen: :buttrock:Serdeczne dzięki jestemna fotce,Bajka.Super jeszcze raz wielkiedzięki,moje fotki będą później, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Dzięki za fajną zabawę w Borkach-szkoda, że nie mogłam zostać do końca :( ale nic to!- nadrobię w przyszłym roku :biggrin: :buttrock: E tam w przyszłym roku! Zrobimy sobie niebawem Borki w Warszawie! :biggrin: czy "kroi" się jeszcze jakiś wypad w tym sezonie :icon_mrgreen: Rybol za dwa tygodnie Gwoli ścisłości, tablica zstała stjóninkowana przez pewnych dwóch zgryźliwych tetryków, dla ścisłości dodam, że jeden jeździ na gejowsko-kolorowej esfałce a drugi na udającym fałkę daleko wschodnim wynalazku zwanym TRX ;) Co do pierwszego tetryka to się zgadzam, ale co do drugiego...... czy ja wyglądam na faceta??? :biggrin: I jeżdżącego w dodatku na TRX-ie??? Edytowane 2 Października 2006 przez adu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zosienka Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 No tak-i jeszcze jednej osobie miałam podziękować-przemiłemu Przemkowi, który po tym jak samochód miał awarie, podwiózł mnie na stopa do Wawy i pokazał jak się omija korek :biggrin: :( :icon_mrgreen: dzięki wielkie- życie mi uratowałeś :biggrin: ;)PS-Mam nadzieję, że w przyszłym roku do Borek pojadę już na własnym sprzęcie! :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 PS-Mam nadzieję, że w przyszłym roku do Borek pojadę już na własnym sprzęcie! :buttrock: :icon_mrgreen: ja tez :biggrin: Albo moim :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja dopiero teraz do kompa sie dorwałem :biggrin:To były drugie Borki, na których dane mi było zawitać. Impreza przednia, towarzystwo znakomite, itp, itd :icon_mrgreen: Do zobaczenia na Rybolu :buttrock: p.s. Marianku, dlaczego na nas nie poczekałeś w niedzielę? p.s.2. Foty zpodam później :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zosienka Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 ja tez :biggrin: Albo moim :biggrin:Oj Dzieciaku-za rok do Borek pojade na SWOIM sprzęcie i na tej wersji poprzestańmy :icon_mrgreen: :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Oj Dzieciaku-za rok do Borek pojade na SWOIM sprzęcie i na tej wersji poprzestańmy :icon_mrgreen: :biggrin: :buttrock: to ja bede Twoim plecakiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jeśli to można tak powiedzieć to wróciłem do domu bez większych przygód. Tylko ... dowiedziałem się że Kawa może w zasadzie jeździć bez powietrza w tylnym kole, złapałem gumę lecz udało się doturlać do celu, dwa nawet po prysznicu dalej czułem smród świeżego asfatu w nosie, przyczyną oczywiście był remont Aleji Krakowskiej, jako jeden z pierwszych zdecydowałem się na jazdę po nowym asfalcie. Nie powstrzymały mnie znaki w końcu jako pirat drogowy muszę dbać o swoją reputacje. Tylko Pan w kamizecle grzecznie mnie prosił coby nie jeździć po białym bo jeszcze coś nie tam co też uczyniłem.Pozdrowienia dla wszystkich których poznałem a także dla tych których nie zdążyłem poznać. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zosienka Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 to ja bede Twoim plecakiem :DUhaha- w ramach spamerstwa :wink: Wsiadłbyś ze mną na motocykl??Niemożliwe :biggrin: :biggrin: Co za zaufanie ;) ... a podobno nawet samochodem jeździć nie umiem, w twojej puszce biegów zmieniać nie potrafię i ogólnie driver ze mnie kiepski :icon_mrgreen: :D (co jest oczywiste-wszyscy w końcu wiedzą, że kobiety nie umieją jeździć :biggrin: :buttrock: )No proszę- widzę coś Ci się zdanie odmieniło... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Co do pierwszego tetryka to się zgadzam, ale co do drugiego...... czy ja wyglądam na faceta??? :buttrock: I jeżdżącego w dodatku na TRX-ie??? O żesz ty w mordę, mały pecyniarzu!! Ale czy mam rację, iż pomysłodawcą oraz dawcą izolacji był ten bambus od TRXa?? :icon_mrgreen: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richcio Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Dzięki wszystkim za super impre :biggrin: . To był mój pierwszy wypad w tym gronie i mam nadzieje że nie ostatni. Do Gdyni dotarłem w niewiarygodnym tępie jakie narzucił Ojciec Dyrektor :buttrock: . Czekam teraz tylko na kolejny wypad w tak doborowym towarzystwie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Uhaha- w ramach spamerstwa :wink: Wsiadłbyś ze mną na motocykl??Niemożliwe :biggrin: :biggrin: Co za zaufanie ;) ... a podobno nawet samochodem jeździć nie umiem, w twojej puszce biegów zmieniać nie potrafię i ogólnie driver ze mnie kiepski :icon_mrgreen: :D (co jest oczywiste-wszyscy w końcu wiedzą, że kobiety nie umieją jeździć :biggrin: :buttrock: )No proszę- widzę coś Ci się zdanie odmieniło... :( ja w CIebie wierze, a wiara czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi