michal1171 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ja dziś jeździłem na dwubiegowej Jawie 500 cc żużlowej (4T) na trawie, to dopiero trzeba umieć utrzymać (odpalić i dbać, by zapalało)...pzdr No słyszałem że jest dziwne uczucie jak sie jeździ na motocyklu żużlowym. Cienka rurka pomiędzy nogami silnik 500 ccm i brak hamulcy - to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Zgadzam sie w 100% z wypowiedzia MateuszaEnduroboyza!! Co do tego moto zuzlowego to sam chcialbym sie czyms takim przejechac :) Ile to ma konikow i jak sie jezdzi tak nisko bez hebla i na dwoch biegach?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 z tego co mi wiadomo to motocykle zuzlowe maja okolo 65 konikow :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi